Elektronik İtopya "EFFFSANE" Kasım Fırsatları

Hayatımda bir kere bile alışveriş yapmadım oradan. Bilip bilmeden konuşma. İnsanlara kullanılmış ürün gönderdikleri içindir belki ne dersin İtopya yetkilisi?

Ben İtopya'dan yaklaşık 10 ürün aldım hepsi kapalı kutu jelatinli geldi benim şansıma mı 0 ürün geldi acaba. İtopya'da sevmediğim 2 şey var NetKargo gibi rezalet bir firmayla ürün gönderiyorlar ve normalden 2 3 gün gecikiyor diğeri de iade için tee şehrin öbür yanına UPS Kargo'ya gitmem oldu. Belki iade olayını kolaylaştırmışlardır.

Sitede indirim yapılınca mağazalarında da bu indirim geçerli oluyor mu? Monitör alacağım bakarak almak istiyorum. Ölü pixel çıkınca geri kargolarsam çok üzülürüm.

2019 Kasım 999 TL'ye satılan AOC 24g2u monitör faciası kurbanlarından biriyim. Ölü pikselli monitörleri ucuz ucuz sattılar. Monitör geldiğinde kutusunun açılmış olduğu kapakçıklardan belliydi. Bunu bazı ürünlerde yaptılar bu bir gerçek. Fakat hala yapılıyor mu bilmiyorum. Her üründe de yapmıyorlar. Zaten öyle ürünler var ki bandrolü gerçek. Öyle sonradan etiket yapıştırmayla olmuyor.

Buna göre alışveriş yapılabilir. Ben SSD ve ekran kartlarında iyi bir indirim olacağını düşünüyorum.

Toplam 300TL'ye iki tane mekanik klavye almıştım Itopya'dan, ikisi de sıfır geldi. Birini bir ihtiyaç sahibine hediye ettim. Kullanılmış ürün gibi yapılan yorumlara aldırış etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan bugüne kadar 8 kere sipariş verdim herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İleride sorun yaşamayacağım anlamına gelmiyor, tamamen şans işi. Sıkıntı yaşayanlar X firmanın elamanı değil sonuçta :) keşke her firma bu tarz sıkıntılarda Amazon gibi kolay iade alsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı