Elektronik İtopya "EFFFSANE" Kasım Fırsatları

Hayatımda bir kere bile alışveriş yapmadım oradan. Bilip bilmeden konuşma. İnsanlara kullanılmış ürün gönderdikleri içindir belki ne dersin İtopya yetkilisi?
Razer kulaklık rtx 2060 mouse pad mouse ssdmi de ordan aldım 1-2 yıl sonra bozuldu iletişime geçtim üst modelini gönderdi adamlar ellerinde yok diye bilip bilmeden konuşmayalım

2019 Kasım 999 TL'ye satılan AOC 24G2U monitör faciası kurbanlarından biriyim. Ölü pikselli monitörleri ucuz ucuz sattılar. Monitör geldiğinde kutusunun açılmış olduğu kapakçıklardan belliydi. Bunu bazı ürünlerde yaptılar bu bir gerçek. Fakat hala yapılıyor mu bilmiyorum. Her üründe de yapmıyorlar. Zaten öyle ürünler var ki bandrolü gerçek. Öyle sonradan etiket yapıştırmayla olmuyor.

Buna göre alışveriş yapılabilir. Ben SSD ve ekran kartlarında iyi bir indirim olacağını düşünüyorum.

SSD indirimi yaparlarsa çok iyi olur 1TB almayı planlıyorum ama piyasa bir tık fazla.

Ürünü satana kadar arkasında duruyorlar 2 yıl önce indirimde monitör aldım ayıplı geldi iade almak istemediler beni servise yönlendirmeye çalışınca 150 km yol giderek kavga gürültü elden teslim ettim.

Son düzenleme:
Her zaman denk gelmesede ben güzel indirimleri şahit oldum itopya için konuşacak olursam. Piyasa değeri 5-5.5 civarı gezerken 4.5 a 5800x işlemci almıştım. Mevcut deathadder V2 mouseuda buradan aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı