İtopya güvenilir mi?

naamikemal

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Rampage kulaklık standı alayıım dedim. Hepsiburada'da 82 TL iken İtopya'da 50 TL. Bundan dolayı İtopya'dan almayı düşünüyorum ama internetten okuduğum yorumlara göre sıkıntı çıkınca ulaşabileceğin muhattap bulmak biraz sıkıntılı sanırım. O nedenle İtopya'da müşteri hizmetlerine işi düşen birileri var mı forumda İtopya'dan alışveriş yapsam sıkıntı olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Rampage kulaklık standı alayıım dedim. Hepsiburada'da 82 TL iken İtopya'da 50 TL. Bundan dolayı İtopya'dan almayı düşünüyorum ama internetten okuduğum yorumlara göre sıkıntı çıkınca ulaşabileceğin muhattap bulmak biraz sıkıntılı sanırım. O nedenle İtopya'da müşteri hizmetlerine işi düşen birileri var mı forumda İtopya'dan alışveriş yapsam sıkıntı olur mu?
Güvenilir.

Ben yaklaşık 8 ay önce bir PC almıştım o zamanlar salgın yeni çıktığı için 1.5 2 hafta arasında geldi müşteri hizmetlerine bağlanmak için de 40 dk beklemiştik ama güvenilir Windows kurup göndermişlerdi.

Evet iletişimleri kötü. Telefonla aradığımda 45 dakika bekledim ulaşabilmek için. Onun dışında kargoyu çok geç gönderiliyorlar.

Bende o sebeple korkuyorum sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye.

Şöyle diyeyim o zaman genel olarak düşük bütçeli oyuncu ekipmanları kalitesiz oluyor.

Konuyu saçma yerlere çekmeyin. Gereksiz.

senin saçma düşüncene göre öyle forumun tavsiyesi üzerine 400 TL'ye Rampage Drop Plus aldım memnunum boş yere yorum yapma
Ben yaklaşık 8 ay önce bir PC almıştım o zamanlar salgın yeni çıktığı için 1.5 2 hafta arasında geldi müşteri hizmetlerine bağlanmak için de 40 dk beklemiştik ama güvenilir Windows kurup göndermişlerdi.
Sıkıntı çıkarsa ne yapacağım peki?

Çok geç gönderiyorlar kampanyalı ürünse kampanya bitiince falan yolluyorlar onun dışında pek sıkıntı yaşamadım güvenip alabilirsin

senin saçma düşüncene göre öyle forumun tavsiyesi üzerine 400 TL'ye Rampage Drop Plus aldım memnunum boş yere yorum yapma

Sıkıntı çıkarsa ne yapacağım peki?
Sıkıntı çıkarırlarsa daha üst yerlere başvurursunuz ki kulak standında ne gibi bir sorun olabilir ki.

Sayın üye şöyle başlamak istiyorum bu forumda herkesin fikir özgürlüğü vardır. Eleştirilirsiniz de.
Ayrıca düşük bütçeden bahsettiğimi tekrardan söylüyorum 400 TL bana pek düşük gelmedi.

Saçma düşünce diye bir şey yok herkesin kendi düşünceleri karışma hakkınız yoktur. Markanın her ürünü adi ve çok kalitesizdir gibi bir dil kullanmadım. İyi forumlar.

Son olarak yazmaya başlamadan önce kuralları okuyunuz. Üyelerden linç yiyebilirsiniz.

@naamikemal
@Machineguney

Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı