Itopya güvenilir mi?

ibrahim1998

Decapat
Katılım
12 Temmuz 2018
Mesajlar
24
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 3000 TL bütçe ile bir oyun kasası toplamak istiyorum forumlarda gördüğüm öneri ve tavsiyeler sonucunda Kadıköy'e gidip İtopya bilgisayar mağazasındaki yetkililere şu kadarlık bir bütçe ile oyun bilgisayarı toplamak istiyorum diyerek onların desteğiyle bir kasa toplamayı düşünüyorum

Siz ne dersiniz arkadaşlar bu konuda İtopya'ya güvenebilir miyim Yoksa önereceğiniz daha iyi bir mağaza var mı?

Bu arada 3000 TL ile harddisk dahil olmamak üzere önereceğiniz bir sistem varsa tüm parçaların linkini atarak fikrinizi sunabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya güvenilir bir sitedir. Gönül rahatlığı ile satın alımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca alacağınız ürünleri denemek için Kadıköy'de bulunan mağazasına da uğrayabilirsiniz.
 
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler Bir sorum daha olacak Normalde tüm parçaları itopyadan alırsak kasayı ücretsiz olarak toplayıp kurulumunu yapıyorlarmış fakat şöyle bir sorun var ben 250 GB SSD hard diske sahibim zaten

Hard disk hariç diğer parçaları oradan alsam benim Hard diskin üzerine kurulum yaparlar mı ücretsiz olarak
İtopya güvenilir bir sitedir. Gönül rahatlığı ile satın alımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca alacağınız ürünleri denemek için Kadıköy'de bulunan mağazasına da uğrayabilirsiniz.
Öncelikle teşekkür ederim.
Ve evet internet üzerinden sipariş vermeyi düşünmüyorum müsait bir zamanda bizzat kendim Kadıköy şubesine giderek görevlilerin yanında durarak toplayacağım sistemi

Sultangazi'den kalkıp Kadıköy'e gitmek biraz zor geliyor ama kaç yılda bir bilgisayar alacağım almışken temiz olsun diye katlanacağım yola :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı