İtopya Güvenilir mi?

@nothingtodeclare UPS ile çalışıyorlar daha ne istiyorsunuz anlamıyorum, gerçekten enteresan...
Herhalde anlamadınız hocam firmayı kötüleyen bir mesaj atmadım istersen DHL ile çalışsın ya da UPS'le fark etmez ki, kargosu yavaş dedik berbat durumda ne yazık ki mesajlarımın devamına bakın onun dışında firma iyi demişim zaten. Ne yazık ki online alışveriş ve kargosu sıkıntılı bir firma alacak olan uzun kargo sürecini göz önünde bulundurmalı sadece.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlar için teşekkür ederim, sipariş verdim umarım bir sorun yaşamam.

En çok korktuğum sorun parçaların kullanılmış, kırık vs. olması. Sonrasında tabii monitör üzerinde ölü piksel sorunu..

Tüm sipariş sürecini buradan paylaşacağım tekrardan teşekkürler.

410963
 
İtopya üzerinden sistem almayı planlıyorum fakat birçok yerde mining kartları gönderdikleri yazıyor, daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
Arkadaşım almıştı itopyadan sistem lakin parça sıkıntılı olduğu için geri iade etme gibi bir durumu oldu. İnternetten duyduğum kadarıyla da düşük bir ihtimal de olsa kasanın monitöre görüntü göndermeme gibi durumları oluyormuş
 
Itopya güvenilir ve aslında çalışanları da gayet iyidir. Biz bir aralar pc toplayacak veya hazır sistem alanların tartışıp konuşması hakkında bir grup kurmuştuk. Ve bir İtopya çalışanı bir arkadaş grubumuza katılıp sorularımizi cevaplamışti. Bu buna çok hoş gelmişti, hiç daha önce böyle ilgili olduklarını görmemiştim. Ancak adamların son zamanda aldığı sipariş sayısı yüzünden çok yoğunlar (Çalışan arkadaş kendisi de dile getiriyor.). Şuanlik alışveriş yapmanızı tavsiye etmem ancak ilerde sakinleştigi zamanlar kesinlikle alınabilcek bir yer. Gerçekten ilgili ve güvenilir bir site istiyorsaniz incehesap.com, inventus gibi şirketler de iyidir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı