İtopya hijyen sebebiyle fareyi iade almıyor

ROG5600

Attopat
Mouse aldım 1 haftadır hiçbir yerden ulaşamıyorum mail attım sonunda cevap verebildiler. Dedim ki güzel kardeşim bu elime küçük geldi iade etmek istiyorum farklı ürün alacağım. Bana dediği şu; hijyen sebebiyle mouse iadesi alamıyoruz. Ambalajı üzerinde bir de yani bu kanun nizam ve müşteri memnuniyetini umursamayan siteden uzak durun. Sitede iade etme kısmı yok, maile cevap yok, arıyorsun 1 saat bekletiyor ulaşamıyorsun. Ulaşınca da hijyen sebebiyle iade alamıyoruz diyor, bu iç çamaşırı mı? Kulaklık olsa neyse. Bu kadar rezil bir firma olamaz. Hiç tokalaşmıyorlar bunlar herhalde fanusta yaşıyor. Reklam yüzlerine bakınca zaten son pişmanlık neye yarar şarkısı çalıyor.

Mouse aldım 1 haftadır hiçbir yerden ulaşamıyorum mail attım sonunda cevap verebildiler. Dedim ki güzel kardeşim bu elime küçük geldi iade etmek istiyorum farklı ürün alacağım. Bana dediği şu; hijyen sebebiyle mouse iadesi alamıyoruz. Ambalajı üzerinde bir de yani bu kanun nizam ve müşteri memnuniyetini umursamayan siteden uzak durun. Sitede iade etme kısmı yok, maile cevap yok, arıyorsun 1 saat bekletiyor ulaşamıyorsun. Ulaşınca da hijyen sebebiyle iade alamıyoruz diyor, bu iç çamaşırı mı? Kulaklık olsa neyse. Bu kadar rezil bir firma olamaz.
Kanunen iade almak zorundalar. Tüketici Haklarına başvurun.

Eğer aldığınız mouse internet üzerinden ise ve 14 günü geçmediyse cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Umarım tamamlayıcı parçaları çöpe atmamışsınızdır. :)
tech.png

Bu konuya ek olarak yeniden arayıp görselde yazıldığı gibi ben bu hakkımı kullanmak istiyorum, aksi halde yasal haklarımı kullanacağım şeklinde ilerletebilirsiniz.

Eğer aldığınız mouse internet üzerinden ise ve 14 günü geçmediyse cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Umarım tamamlayıcı parçaları çöpe atmamışsınızdır. :) Eki Görüntüle 2010168

Bu konuya ek olarak yeniden arayıp görselde yazıldığı gibi ben bu hakkımı kullanmak istiyorum, aksi halde yasal haklarımı kullanacağım şeklinde ilerletebilirsiniz.
Bunu biliyorum ama adamlar almıyorum kanun umurumda değil diyor onu söylüyorum. :)

Bunu biliyorum ama adamlar almıyorum kanun umurumda değil diyor onu söylüyorum. :)
Mail üzerinden dönüş alma şansınız var ise sizin için çok iyi olur. Mahkemeye başvurabilirsiniz ve bu kanıt ile %100 sonuç kazanabilirsiniz. Tabii birazcık uğraştıracaktır. Mail üzerinden cevap alamazsanız da çağrı merkezi ile görüştüğünüz saat ve tarihi not edin mahkeme bunu talep edecektir şikayet biriminden.

Mouse aldım 1 haftadır hiçbir yerden ulaşamıyorum mail attım sonunda cevap verebildiler. Dedim ki güzel kardeşim bu elime küçük geldi iade etmek istiyorum farklı ürün alacağım. Bana dediği şu; hijyen sebebiyle mouse iadesi alamıyoruz. Ambalajı üzerinde bir de yani bu kanun nizam ve müşteri memnuniyetini umursamayan siteden uzak durun. Sitede iade etme kısmı yok, maile cevap yok, arıyorsun 1 saat bekletiyor ulaşamıyorsun. Ulaşınca da hijyen sebebiyle iade alamıyoruz diyor, bu iç çamaşırı mı? Kulaklık olsa neyse. Bu kadar rezil bir firma olamaz. Hiç tokalaşmıyorlar bunlar herhalde fanusta yaşıyor. Reklam yüzlerine bakınca zaten son pişmanlık neye yarar şarkısı çalıyor.
Banada aynısını yapmışlardı sana tavsiyem , mouse almdan önce Media markt Teknosa gibi yerlerden elinize uyuyor mu diye test etmeniz .

İtopya bu konuda gerçekten en kötüsü. Bir daha asla alışveriş yapmam buradan. Benim de gamepad'imi iade almamışlardı hijyen ürün diyerek, uğraşmak istemedim kaldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı