İtopya İade Almıyor

Bazı firmaların kulaklık konusunda geri iade almama hakları var diye bilgim var. En azından giyilebilir bir teknoloji olduğu için ve hijyen açısından kulaklıkların iadesi bazı yerlerde normalce oluyorken bazı yerlerde ya çok zahmetli oluyor ya da işte olumsuz sonuçlanabiliyor. Yine de son cevabı THH verecektir.
Bilmiyorum hocam. Bana göre hakem heyetine başvurucam dedikten sonra ürünü geri göndermemeleri bile kalitesiz bir firma olduğunu kanıtlıyor. 17 Haziran'da arayıp ürünü kargolamalarını istedim. Tamam dendi ama kargolanmadı. Bugün bir daha arayıp söyleyeceğim. Eğer kargolamazlar ise yasal süreç başlatacağım.

İtopya çok sıkıntılı bir firma nasıl bukadar reklam döndürüyorlar internette youtube ta anlam veremiyorum. Birşey alırsınız sıkıntı çıkmazsa şanslısınız ancak bir problem çıktı birine ulaşmanız Allah yardımcınız olsun.

Bazı firmaların kulaklık konusunda geri iade almama hakları var diye bilgim var. En azından giyilebilir bir teknoloji olduğu için ve hijyen açısından kulaklıkların iadesi bazı yerlerde normalce oluyorken bazı yerlerde ya çok zahmetli oluyor ya da işte olumsuz sonuçlanabiliyor. Yine de son cevabı THH verecektir.
Ama ne parayı geri vermişler ne de kulaklığı. Düpedüz terbiyesizlik.

Tabii ki geri göndermemeleri en azından şu an için öyle olması hoş bir durum değil. Ne zaman böyle kampanya yapsalar ve fazla ilgi gösterilse yoğunluktan hep birçok şeyi aksatıyorlar. Bu konuda gerçekten çok zayıflar. Olumlu sonuç almanız dileğiyle...

45 dakikalık bekleyişin ardından müşteri temsilcisiyle görüşebildim ve durumu anlattım. Kargoya verilmemesinin sebebinin site üzerinden iade talebinin şirket tarafından iptal edilmemiş gözükmesinden kaynaklı olduğunu söyledi. Kısa süre beklettikten sonra dağıtım ekibi ile görüştüm en kısa sürede kargolanacak yanıtını verdi. 17 Haziran'da geçen diyaloğun neredeyse aynısını gerçekleştirdim. Not: Site üzerinde hala iade talebi iptal edilmiş durumda değil.

45 dakikalık bekleyişin ardından müşteri temsilcisiyle görüşebildim ve durumu anlattım. Kargoya verilmemesinin sebebinin site üzerinden iade talebinin şirket tarafından iptal edilmemiş gözükmesinden kaynaklı olduğunu söyledi. Kısa süre beklettikten sonra dağıtım ekibi ile görüştüm en kısa sürede kargolanacak yanıtını verdi. 17 Haziran'da geçen diyaloğun neredeyse aynısını gerçekleştirdim. Not: Site üzerinde hala iade talebi iptal edilmiş durumda değil.

Problemli bir ürün için aynısnı yaşamıştım defalarca arayıp zar zor ulaştığımda çözülüyor geri dönüş yapacağım yanıtları ile birlikte 2 aya yakın daha çözülemeyince gidip kavga ederek para iadesi almıştım. Umarım sizin sorununuz çözülür telefonda

Bugün tekrardan İtopya ile görüştüm ve benzer bir konuşma oldu. Ürün hala onlarda. 12 günde 4 kere arayıp kargolamalarını istedim ve kargolanmadı.

Bugün tekrardan İtopya ile görüştüm ve benzer bir konuşma oldu. Ürün hala onlarda. 12 günde 4 kere arayıp kargolamalarını istedim ve kargolanmadı.
Hocam hortlayacak ama son durum ne mouse aldım ve elime uymuyor çok küçük. Kullanamam o yüzden iade etmek zorundayım ama bu konuları görünce bile bir illallah ettim diyebilirim.

Hocam hortlayacak ama son durum ne mouse aldım ve elime uymuyor çok küçük. Kullanamam o yüzden iade etmek zorundayım ama bu konuları görünce bile bir illallah ettim diyebilirim.
THH sonucu altı ay sonra çıktı, şirketi haklı buldular. THH sonucu çıkana kadar para ve ürün şirketin elinde kaldı. Yollamadılar yani.

THH sonucu altı ay sonra çıktı, şirketi haklı buldular. THH sonucu çıkana kadar para ve ürün şirketin elinde kaldı. Yollamadılar yani.
Kötü olmuş. Bende bir mouse aldım ve elime baya küçük geldi aşırı rahatsız. 14 günlük iade sürecindeyim. İade et'e bastım memnun değilimi seçtim bir gündür dönen yok. Bakalım umarım bir b*k çukuruna düşmemişimdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı