Görünen o ki pandemi döneminde firmalar daha da ilgisiz, başımdan geçen hadiseyi şöyle izah edeyim,
2 Hafta önce Vatan'dan PC topladım kasayı alırken DVD okuyucu için yer olmadığını fark edemedim.
187 lira ücretle onu da eklemiştim parçaların arasına, ürünün iadesi için önce mail attım daha sonra telefonla ulaşmaya çalıştım ama hiçbir türlü yanıt alamadım, daha sonra izmit mağaza müdürünün kartı vardı oradan cep telefonu üzerinden ulaşıp,
-Serkan bey böyle böyle bir durum var ürününün kargo poşetini dahi açmadım ve bu ürün Antalya şube'den geldi iade etmek istiyorum ama maalesef ne mail ne de telefonla cevap alamıyorum dedim, ürünün parasının peşinde olmadığımı ve yasal iade hakkımın bu yoğunlukta sona ereceği için iade edemeyip ürünün elimde kalmasını istemediğimi söyledim, kendisi de bana ürünü hiç açmadan saklamamı ve mağaza açılır açılmaz kendisine faturasıyla beraber getirmemi söyledi.
Ürün bedeli kadar bir çek yazacak kendisi mağaza hediye kuponu gibi onunla da mouse ped falan alırım diye düşünüyorum ya da klavye.
Cep telefonumu kaydetti orası da komik vedat DVD olarak kaydediyorum o şekilde hatırlarım dedi

.
Yani gerçekten yetkili biriyle konuşmadan bu tip durumlar şu dönem için zor çözülür gibi gözüküyor.
Ben her zaman Vatan diyorum arkadaşlar kimse babamın oğlu değil evet bazı parçalar biraz daha pahalı olabiliyor ama samimiyetleri işinizin çözülmesi konusunda diğer şirketlere göre bir tık önde.
En azından Sakarya ve izmit şubeleri için durum bu.
Bakın başka bir örnek daha var başımdan geçen PC topladık 2 sene önce Armor serisi RX580 taktılar eve gittim aşırı ses yapıyor ve yüksek sıcaklıklara çıkıyor diye rahatsız oldum, aynı gün gidip iade işlemi yapmadan GTX 1060 ile değiştirdiler.
Normal de prosedür daha uzun işliyor.
Uzun oldu kusura bakmayın.