KilliGobek
Picopat
Kutuyu yemişsin birader thh başvursanda savunma yapıp itopya kazanır boşa uğraşma 2. Elden sal birine ucuza .
Kutuyu yemişsin birader THH başvursanda savunma yapıp İtopya kazanır boşa uğraşma 2. elden sal birine ucuza.
Bu kadar emin konuştuğunuza göre açıklarmısınız. Nedir mesela bahsettiğiniz firmanın yapacağı savunma kanun çerçevesinde? Kutu mu?Kutuyu yemişsin birader thh başvursanda savunma yapıp itopya kazanır boşa uğraşma 2. Elden sal birine ucuza .
Sen iyi değilsin kardeşim. Bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın be.
Senden çok biliyorum arkadaşım emin ol.Bu kadar emin konuştuğunuza göre açıklarmısınız. Nedir mesela bahsettiğiniz firmanın yapacağı savunma kanun çerçevesinde? Kutu mu?
Sen önce heyete nasıl başvuracağını, ürün garanti koşullarını öğren sonra gelip burada ahlam kes.Senden çok biliyorum arkadaşım emin ol.
:s hadi ilk 2 konuyu anlarımda son attığın konu ne resmen bana laf cambazlığı yapmak için yorum atan birisin yazık kafana..Sen önce heyete nasıl başvuracağını, ürün garanti koşullarını öğren sonra gelip burada ahlam kes.
Tüketici hakem heyeti toplu fatura bedeli nasıl yazılmalıdır?
Merhabalar İtopya'dan almış olduğum toplu sistemdeki tüm parçalar tek faturada bulunuyor. Buna istinaden hakem heyetine başvuracağım ürün komple bilgisayar mı olacak yoksa sadece tek bir ürün mü? Tek ürün ise ürünün birim fiyatı KDV'siz olduğu için 1460 TL ama toplu tüm parçalar halindeki fatura...www.technopat.net
Tüketici hakem heyeti başvuru düzenleme
Merhabalar, hakem heyetine başvurdum, lakin bir yazıyı atladım başvuruyu nasıl düzenleyebilirim?www.technopat.net
Cooler Master MB501L PSU Vida tutmuyor
Merhabalar; Garantili olarak almış olduğum kasanın PSU oturtuduğu yer yalama veya başka bir şey oldu. Buna istinaden garantiden yararlanmak istiyorum. Garanti bu gibi sorunları kapsar mı? Her PSU'da oluyor vidaları değiştirdim sorun gene aynı.www.technopat.net
Merhabalar. Birkaç hafta önce itopta.com'dan, Corsair marka bir RAM satın aldım. Anakartımın desteklediği özelliklere göre almama rağmen uyum sağlamadı. Ben de iade ettim. Fakat ürünün kutusunu açtığım için iadeyi kabul etmediler. İade koşullarına; ürünün satılabilirliğini bozma durumlarında iade kabul edilmez yazmışlar. Fakat ürünün ambalajında hiçbir şekilde, “buradan açınız” gibi bir ibare bulunmuyor. Müşteri hizmetleriyle bu durumu konuştuğumda, yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Ürünün görsellerini ekledim. Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Sizce burada ben mi hatalıyım? Yoksa haklı çıkar mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 694125
Eki Görüntüle 694126
İtiraz edemezler, belli miktarın üzerinde olan ürünler için geçerli o hak. Senin ürünün o miktara ulaşamaz. Heyetten ne talep ettiysen heyet o kararı verir. Para iadesi ise para iadesi, yenisiyle değişim ise değişim vb. Seninki para iadesi ise bir avukata ver, icra yoluyla tahsil etsin o parayı. Ürünün bedeli üzerine bir de 800-900 TL avukata para ödemek zorunda kalsınlar icra masrafı olarak. Öyle yap ki bu huylarından vaz geçip tüketicinin hakkına girmeyi kessinler.ÇÖZÜLDÜ
Merhaba. Tüketici hakem heyetine başvurmamı söyleyen herkese teşekkür ederim. Şikayetim karara bağlandı. Lehime sonuçlandı ve bedelin tarafıma iadesine karar verildi. Yaklaşık 6 ay aradan sonra karar verilmiş olsa da yaptıkları haksızlığın yanlarına kalmaması beni sevindirdi. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz durumlarda, siz de hakem heyetine mutlaka başvurun. Karardan sonra süreç nasıl işleyecek bilmiyorum. 15 gün içerisinde itiraz da edebilirler, bedel iadesi de yapabilirler. Konuyla ilgili yardımcı olan, vakit ayıran herkese teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.