İtopya iptal değerlendirmesinin reddedilmesi

Polodaki_adam

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Değerli Technopat üyeleri, İtopya.com sitesinden cuma günü 351 TL fiyata Razer Kraken X Lite kulaklık siparişi verdim fakat 4-5 saat sonra sitede aldığım ürünün indirime gördüğünü görünce dh ölücü gönlüm yüksek fiyattan almaya el vermedi. Bende hemen kargoya verilmemiş olan siparişi iptal edip indirimli fiyattan aynı ürünü satın aldım fakat iptal değerlendirilmesinde olan kulaklık bugün itibari ile kargoya verilmediği halde reddedilmiş. Nedenlerini sorduğum halde bir cevap alamıyorum. Ürün geldiği anda iade edip parayı alma şansım var mı? Yoksa başka bir yol mu izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo geldiğinde ürünü teslim almayı reddedip iade edebiliyorsunuz diye biliyorum. Gelen kargocuya söyleyip tutanak tutturabilirsiniz. Ben Amazon siparişlerimde bir kez yaptım böyle bir şey. Teslim alsaydınız bile kutusunu açmadığınız sürece iade almak zorundalar.

Hala kargoya verilmediyse müşteri hizmetlerine falan tekrar ulaşın tabii, boşa kargoya vermesinler.
 
İade param yatmadan ben direk elimdeki nakit ile aldım elimizdeki nakittende olduk site sayesinde 😁 umarım bir sıkıntı olmadan iade edebilirim
 

Geri
Yukarı