İtopya kullanılmış ürün mü satıyor?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sistemi alacağım CHEST / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Birkaç kişiye sorduğum zaman "Gigabyte ekran kartları kullanılmış şekilde satılıyor alma bence" deniliyor.
24 bin TL çok iyi fiyat.
Bu sistemin aynısını gamingen de 27 bin TL'ye buluyorum eğer 2. el muhabbetleri varsa direkt Gaming Gen'den alacağım.

İtopya güvenilir bir yer alabilirsin.

Arkadaşlar bu sistemi alacağım CHEST / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Birkaç kişiye sorduğum zaman "Gigabyte ekran kartları kullanılmış şekilde satılıyor alma bence" deniliyor.
24 bin TL çok iyi fiyat.
Bu sistemin aynısını gamingen de 27 bin TL'ye buluyorum eğer 2. el muhabbetleri varsa direkt Gaming Gen'den alacağım.

Parcalar sıfır kutulu 2 yıl garantili oluyor ama emin olmak istersen montajını yaptırma kasanın sadece parçaları kutularda yollasinlar sen veya bilen biri toplasin.

En son bütçen kaç?
Hocam biraz geç gördüm çalışıyordum.
Son 30.000tl

Arkadaşlar yarın sistemi alacağım fakat bunu mu yoksa Gaming genden Blade-7500F mi alacağım karar veremedim.
Ya çok kararsız kaldım.
İnternette az araştırma yaptım Gigabyte'ın bu ekran kartı çok sesli çalışıyormuş sıkıntıları varmış 500-1000TL verip full ASUS'lu sistem almak daha cazip geliyor fakat bir taraftan da 1000TL altına hem kasa, kule tipi soğutucum oluyor çok kararsızım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı