İtopya outlet ürün mü yolluyor?

anifraxe

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2019
Mesajlar
2.936
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 10 Mart tarihinde İtopya'dan Xbox 9.nesil gamepad sipariş ettim. Bugün kargoya verildi ve çıkış birimi "İstanbul-kartal" olarak gözüküyor. Yanlış bilmiyorsam burada İtopya'nın "outlet" mağazası vardı. Muhtemelen de bu mağazadan kargoladılar ürünü. Gerçi bu mağaza bir süredir kapalı diye biliyorum, en azından Google'da "kalıcı olarak kapalı" şeklinde ibare var. Ben Bakırköy, Beylikdüzü mağazalarının birinden kargolanır diye beklerken kargo takip yerinde "kartal"ı görünce içime bir şüphe düştü. Her hâlükârda bu ürün benim elime ulaşacak ve gerekli kontrollerimi yapacağım.

Sizlere sorum; bu ürünün outlet ürün olup olmadığını ne gibi kontroller ile anlayabilirim?

1-) ürün geldiğinde Microsoft'ta ürünü etkinleştirip garanti süresine vs. bakacağım.(fakat böyle ürünlerde garanti süresi daha önce başlamış vs. gibi durumlar olabiliyor ve bu çok normal bir durum diye biliyorum.)

2-) ölü bölge testi yapacağım fakat ölü bölge testinde yüzde kaçlık değerler çıkarsa normal olur o konu hakkında pek bilgim yok. Gamepad ile oyun oynamaya yeni başladım.

Bu 2 sorunuma da cevap verebilen arkadaşlar olursa çok sevinirim.


----------------------------------------------------------------------------

Konuyu açtıktan sonra müsait bir zaman bulup İtopya müşteri hizmetlerini aradım, sizler de böyle bir şeyle karşılaşıp merak edersiniz diye son durumu paylaşıyorum:

"İtopya Outlet Mağazası" Google sayfasında; "Kalıcı olarak kapalı" yazmasının sebebi bu mağazanın artık "depo" olarak kullanılması imiş. Yani artık Outlet ürünleri satmıyormuş İtopya.

Bana söyledikleri bu şekildeydi..
 
Son düzenleme:
Outlet olsa Teknobiyotik gibi outlet satış bölümü olurdu. Stok ya da depo oradadır. Örneğin Vatan Bilgisayar'dan da sipariş verince sıfır ürünü stokta hangi yer varsa oradan gönderim sağlıyor.

Ekleme yapayım ki kafada soru işaretleri kalmasın. Teknobiyotik Sitesi'de sıfır ürün gönderiyor fakat daha ucuz fiyata outlet ürünlerini sattığı bir bölümüde mevcut.
 
Sanmam. Outlet olsaydı ürünün açıklamasında ya da isminin yanında belirtirlerdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı