Evet arkadaşlar.
Sikayetvar.com'daki şikayetim yayınlanmadan cevap verdiler ve açık bir şekilde doğrudan kaçtılar.
"Biz teşhir, outlet, tamir görmüş iade ürünleri sıfırmış gibi satmıyoruz, şirketimiz on numara" minvalinde şeyler dediler.
Beş kuruş maaş için bunu söyleyen bir müşteri hizmetleri çalışanı ki insanların yüzüne telefon kapatan da kendileri.
Bana telefonla ulaşmak dahi zor geldi onlar için.
Ben bir ay boyunca üç kez aramıştım yormamak için.
Diyecek söz yok gerçekten.
Açıkçası ben yakın yakın zamanda İtopya'dan bir bilgisayar toplamayı düşünüyordum (evime yakın ofisleri olması dolayısıyla). Ancak bu konuyu okuyunca parçaları tek tek sipariş verip Üsküdar'daki Sinerji Bilgisayar'dan montaj ve test hizmeti almak daha mantıklı geldi. Ucuz atlatmışız cidden. 50-60 bin TL bandında bir yatırım yapacaktım valla konuyu açan arkadaşa bir teşekkür borçluyum sanırım
Bana teşekkür etmenize gerek yok.
Keşke bunları yaşamasaydım da şu an bu konuyu açma gereksiniminde bulunmasaydım diyorum her seferinde.
Saçma sapan bir şeyle uğraşıyorum kendi suçumun olmadığı ve dolandırılmış hissettiriyorlar.
En iyi ihtimalle İtopyadan sistem aldınız diyelim ve ayıplı kusurlu donanım yok içinde.
Emin olun ki o sisteminizde bir parçaya bir şey olsa sistemi İtopyaya teslim edip sağlam alma şansınız dahi çok düşük bu şartlarda.
Bunları da okudum ve isterseniz linklerini bırakabilirim.
PC hocası kanalında 18bin e 3080 li hazır sistem satışa koydular. Oldukça heveslendim ve yükseldim ama parçaların iade ürünlerden olma ihtimaline karşı vazgeçtim diyebilirim. Tek ekran kartı fiyatına komple kasa satacak kadar bizi düşündüklerini sanmıyorum.
En önemlisi de dost oldukları tedarikçilerin, teknik servislerin kartlarından "7 tane" "12 tane" gibi tuhaf rakamlar olmasıydı o kampanyada.
Büyük ihtimalle kartındaki küçük bir sorundan dolayı kartını garantiye verip iki yıl önce aldığı fiyatın ödendiği ve kartınızı imha ettik yalanının söylendiği insanların kartlarıydı onlar.
Ama bunları denetleyen yok işte.
Kusura bakmayın yorumum yanlış oldu konu sahibinden özür dilerim.
Özür dilemenize gerek yoktu gerçekten. Ama siz şanslıymışsınız ve herkes bu kadar şanslı değil. sikayetvar.com'a bakarsanız garantiye yolladığı ürünü Acıbadem şubesinde satışta bulan iki kişi görebilirsiniz. Diyeceklerim bu kadar.