İtopya ufak kasayı iade alıyor mu?

HANZ WALTERSBURG

Hectopat
Merhaba, hikayenin baslangicindan baslayayim.

Cumartesi gunu İtopya kadikoy magazasina gittim ve satis temsilcisine mevcut kasamin ekran kartina uymadigini ve yeni bir kasa alacagimi, ekran kartinin modelini ve ihtiyacım olan edatlari anlattim, satis temsilcisi bana bir kasa onerdi ve bu kasanin buna olacagini soyledi.

Dipnot; kasayi satin alirken kutusundan cikarmadilar ve kasayi goremedim.

Lakin kasayi test ettigimde birakin icine girmeyi, kasanin boyuyla neredeyse ayniydi. Ayrıyeten PSU'da herhangi bir sekilde kasayla uyumlu degil.

Kasanin ve ekran kartiyla uyumlulugu(!) fotograftadir.

Bu kosullar altinda İtopya'ya bu kasayi iade edebilir miyim? Cunku cidden cok zor bir duruma girdim.

Tekrardan soyleyeyim, kasada herhangi bir hasar veya eksik bir parca yok, sadece ekran kartinin cikisinin iki tanesi cikarildi lakin onlarda geri takilabiliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240706_195535.jpg
    IMG_20240706_195535.jpg
    141,7 KB · Görüntüleme: 67
Ekran kartı için çıkardığınız şeyler takılıyor ise edebilirsiniz hocam, bu İtopya'da çalışanlar sistemden anlıyor mu acaba? Eski bir arkaşada R5 5600G RTX 3060 sistem toplamışlar zekaya bak.

Ekran kartı için çıkardığınız şeyler takılıyor ise edebilirsiniz hocam, bu İtopya'da çalışanlar sistemden anlıyor mu acaba? Eski bir arkaşada R5 5600G RTX 3060 sistem toplamışlar zekaya bak.
APU işlemciye ekran kartı güzel gitmiş 😆

Maalesef bu kadar yayinciya youtubera bu kadar reklam verip bu denli bir hizmet saglanmayi cidden rezilligin ucralarinda. Bir daha buradan alisveris yapmayacagim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı