İtopya'dan alınan AOC 24G42e monitörde ölü piksel var

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, İtopya'dan aldığım AOC 24G42e monitörde 2 adet ölü piksel çıktı. Değişim talep edebiliyor muyuz yoksa iade mi etmem gerekiyor? Daha önce başına gelen oldu mu? Monitörün şu an stokları da gözükmemektedir.

Dosya Ekleri

• 20251204_221534.jpg
    20251204_221534.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam en kısa sürede İtopya'ya ulaşıp durumu anlatın. İade veya değişim kabul ederler mi bilmiyorum ancak şansınızı deneyin.

Hocam en kısa sürede İtopya'ya ulaşıp durumu anlatın. İade veya değişim kabul ederler mi bilmiyorum ancak şansınızı deneyin.

Merhaba, internet üzerinden aldığım için iade almaları gerekiyor yalnız monitör güzel bu yüzden iade de etmek istemiyorum yarın bir arayıp konuşayım değişim istediğimde eğer servise göndereceğiz derlerse iade etmekten başka şansım kalmaz.

Merhaba, internet üzerinden aldığım için iade almaları gerekiyor yalnız monitör güzel bu yüzden iade de etmek istemiyorum yarın bir arayıp konuşayım değişim istediğimde eğer servise göndereceğiz derlerse iade etmekten başka şansım kalmaz.
Hocam bazı firmalar kullanıcı hatası vb. diyerek sıkıntı çıkarabiliyor. Ben sistem aldığımda bu tarz bir durumla karşılaşmamak için kargoları açarken bile videoya çekmiştim. Umarım öyle bir sorunla karşılaşmazsınız. En kısa sürede iletişime geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı