trustright
Decipat
Daha fazla
Piyasa araştırması yapmanız gerekiyor bu gibi durumlarda. Kendi sitelerindeki fiyatın bir önemi yok. Piyasada daha ucuza satıldığı sürece gerçek değerinin o olmadığını öne sürebilirsiniz.G102 kendi sitelerinde 1124 TL. Bu sebepten onay verdim, başka bir sitede 650 TL diye nasıl savunma yapabilirim ki? Zaten THH beyanımda Logitech G102 ve Steelseries Rival 3 arasından değişim sunmalarını belirttim. Aksi halde 1400 TL ödemeleri zorunda kalacakları bir uyuşmazlık bedeli talep ettim. Onlar da G102 yollamayı uygun gördüler. Takdir edersiniz ki Gamebooster'dan çok daha iyi bir seçenek oldu.
Sorunumun çözüldüğünü bu şekilde anlayabilirsiniz.
Gamebooster'dan daha iyi seçenek olduğu kesinlikle doğru fakat sizin mouse'ınıza göre daha kötü bir seçenek. G102 serisi zamanında yenilenerek daha düşük kalite sensörler ile yenilendiler. Bunun üzerine fiyatlarında düşüş oldu ve yine bu sebepten enflasyona karşı fiyatları fazla değişmedi. Ancak insanların bilgisizliğinden yararlanan bazı teknoloji satıcıları fiyatlarını arttırmaya devam ettiler. İnternetten bakacağınız tanıtımların çoğu eski yüksek kalite sensörüne ait tanıtımlar. Yeni sensörlerde fazla hızlı hareket ettirmeniz durumunda sensörleri algı kaybedebiliyor. Bu konuda bu kadar bilgi sahibi olmamım sebebi öncesinde G102 kullanıyordum ve garantisi bittiğinde yine aynısını almak istemiştim. Ancak bunları öğrenince Rival 3 aldım.
Bu arada kontrol ettim sitelerindeki fiyat bilerek indirim varmışçasına şişirilmiş. 1124 TL değil, 890 TL. Üstelik özellikle siyah olanı şişirilmiş, beyaz olanı 650 TL.