Bu arada üzülerek sistemin DDR4 olduğunu fark ettim ufak bir kazık yediğinizi söylesek yanılmayız.
Ufakmı devasa bir kazıkk.
Bu arada üzülerek sistemin DDR4 olduğunu fark ettim ufak bir kazık yediğinizi söylesek yanılmayız.
Gainward güzel bir markadır RTX 4090 46000 diyeceğim bu kadar arkadaşın ayranı dökülmüş.
Hocam ifşaladınız ya sadece ilk dakikalarda okuyanlara özel yazmıştım ben onuSadece ayranı dökülse yine iyi hocam.
AboHocam ifşaladınız ya sadece ilk dakikalarda okuyanlara özel yazmıştım ben onu
Hocam açıkçası banane ama ben 40 a RTX 4070 R9 7940HS DDR5 16GB RAM PCİ-E 4.0 512GB Laptop almışken bu arkadaş 30 Bin fazlasına nasıl daha kötüsünü alabilmiş ben şaşırıyorum.Abokusura bakmayın hocam.
Hocam sizin şu bilgisayar rozeti tam olarak ne oluyor ?En fazla 40K edecek donanımlara 70K vererek İtopya'ya bağış yapmış adam bildiğin.
Helal olsun ne diyelim, 30K'yı sokağa atmak her babayiğidin harcı değil. ROG Crosshair anakart ile Rampage PSU'yu itinayla iteleyen çalışanlara da selam olsun, adam kazıklamanın inceliklerini göstermişler resmen.
Ne yapsalardi ? Bu arkadasini parasini onlar almasa baskasi alirdi bu kadar da ... olunmaz.En fazla 40K edecek donanımlara 70K vererek İtopya'ya bağış yapmış adam bildiğin.
Helal olsun ne diyelim, 30K'yı sokağa atmak her babayiğidin harcı değil. ROG Crosshair anakart ile Rampage PSU'yu itinayla iteleyen çalışanlara da selam olsun, adam kazıklamanın inceliklerini göstermişler resmen.
Hocam arkadaşın bi ihtiyacı olursa söylesin benim de ona hayrına bilgisayar toplayasım geldi o kadar iyi biri bence.Ne yapsalardi ? Bu arkadasini parasini onlar almasa baskasi alirdi bu kadar da ... olunmaz.
Belki bilmiyordur falan diyecek troller gelmeden, araba alirken arabalar hakkinda cok mu sey biliyoruz ? Ekspertize, bilene goturuyoruz yahu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.