QP bilişim diyebilirim. Bayağı bir reklamlarını yaptım adamların bu arada lakin cidden güzel sistem yapıp yardımcı oluyorlar.
Bu arada ben de haziran 28'de sistem topladım QP bilişimden, senden sonra SSD Tool Box'a girip baktım benimki de şu anda 653 saat ve sağlığı yüzde yüz. Düşün yani 28 Haziran'dan bu yana 653 saat oluyorsa seninkini ne zaman takmışlar? Yüzde yüz ürün iadesi olabilir dostum.
Ne kadar saçma ve kötü bir durum. Bende yakın zamanda Samsung SSD siparişi verdim. İşin kötü yanı takıp Crystaldisk'den kontrol etmek için bilgisayarımda yok. Bende işkillenmedim değil.
İtopyayı arayıp konuşman lazım dostum hani bende itopyadan bir çok kere alışveriş yapıp bilgisayar toplattım böyle bir sorunla karşılaşmadım. Galiba itopya bir yanlışlık yapmış ve haberi olmayabilir.
Ne kadar saçma ve kötü bir durum. Bende yakın zamanda Samsung SSD siparişi verdim. İşin kötü yanı takıp Crystaldisk'den kontrol etmek için bilgisayarımda yok. Bende işkillenmedim değil.
İtopyayı arayıp konuşman lazım dostum hani bende itopyadan bir çok kere alışveriş yapıp bilgisayar toplattım böyle bir sorunla karşılaşmadım. Galiba itopya bir yanlışlık yapmış ve haberi olmayabilir.