İtopya'dan ASUS TUF Gaming VG27AQZ monitör alınır mı?

Dostlar bu monitörü alacağım ASUS TUF GAMING 27" VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör | ITOPYA ilk 14 gün kutuyu açsak bile iade etme hakkımız var. Bu site o konuda sıkıntı çıkarıyor mu?

F/P bir monitör, alınabilir. Sorun çıkarsa veya beğenmezseniz cayma hakkınız var.

1679589771816.png
 
Monitör fiyatına göre iyi, vatan da da aynı fiyatlarda bulunduğun yerde şubesi var ise yerinde görüp, testlerini yapıp o şekilde alabilirsiniz.
 
Dün vatandan 4 ay önce alınmış sadece orta sol tarafta sadece siyah ekranda 1 cm kadar görünen ölü pixel gibi bir şeyi olanı 2. El olarak aldım.
Çok memnun kaldım . burada açılan konularda denilen gibi Renk tonları biraz farklı. uğraşmak gerkeiyor. Beyazları hafif sarı veriyor. Ama renk ayarlarından hallediliyor. Netlik ve hız olarak falan çok hoşuma gitti. Daha önce böyle monitör kullanmadım onun da etkisi büyüktür tabi. Ama monitör cidden çok hoşuma gitti.

Aklıma takılan tek şey Bu ekranda ki pixel olduğu için iade etme şansım var mı acaba onu düşünüyorum şuan gereksiz gibi ama ileride artar vs öyle bir şey olursa diye düşünüyorum. Bakalım gözlemleyeceğim. Artarsa illa garanti kapsamında bir şeyler yaparlar galiba sonuçta daha 18 ay garantisi var.
 
Bu monitörden bende 4 ay önce kadar aldım. İlk aldığım monitörü Turkcell pasaj üzerinden aldım ve ölü piksel çıktı hatta paketi açtıktan sonra arttı bende iade ettim. Pasaj çok uğraştırdı beni bu konuda. Sonrasında aynı monitörü vatan üzerinden mağaza teslim ile aldım ve onda da üç üründen sonra ölü pikselsiz olanı bulabildik. Hevesinizi kırmak için değil ama yukarıdaki arkadaşında yazdığı gibi ölü piksel olayı maalesef bu monitörde yüksek.

Bunun dışında arkadaşların bahsettiği gibi renk sıcaklıkları biraz farklı ancak ayar ile düzeltilebiliyor. Ayrıca Hertz oranı olsun 2K olması olsun tam bir F/P ürünü ve bu yüzden tercih edilmesi çok doğru karar. Bu özelliklerde olan birçok ürün çok daha yüksek fiyatlarda. Hatta çok büyük beklenti olmadan düşünüldüğünde dahili hoparlörü bile var ve bence gayet iyi iş çıkarıyor.

Sana son olarak tavsiyem Amazon üzerinden ürünü alman çünkü ölü piksel konularında sıkıntı göstermeyen iki firmadan biri, diğeri de bahsettiğim gibi vatan. Amazon linkini bırakıyorum hem daha da uygun fiyata.
https://www.amazon.com.tr/dp/B09N9L...e=380333&creativeASIN=B09N9LDXSC&linkCode=asn

Sormak istediğin herhangi bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
 
İnternetten okuduğum iade yorumlarından sonra İtopya'dan monitör alma işinden vagectim bende. Amazon hariç böyle yüksek fiyatlı ürünleri almaya cekiniyorum açıkçası böyle firmalardan. Kanun tanımıyorlar çoğu çünkü.
 
İnternetten okuduğum iade yorumlarından sonra İtopya'dan monitör alma işinden vagectim bende. Amazon hariç böyle yüksek fiyatlı ürünleri almaya cekiniyorum açıkçası böyle firmalardan. Kanun tanımıyorlar çoğu çünkü.
Vatan, media market vs gibi bir yerde sorun olacağını düşünmüyorum hocam
 
Vatan, Media market vs gibi bir yerde sorun olacağını düşünmüyorum hocam.

Vatan ile internetten aldığım TV de ölü pixel çıkması sebebi ile tüketici hakem heyetine başvurmak zorunda kalmıştım. (14 gün cayma hakkım vardı sözde )Bu sayede paramı geri alabilmiştim. Bence hepsi aynı Amazon hariç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı