İtopya'dan EFT ile alışveriş yapma

dundarr

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi İtopya'dan satın aldım, size bir sorum olacak. Sistemi havale/EFT ile aldım. Bugün havale saat yüzünden gönderilmiyormuş, yarın için emir verdim fakat fiyatlar çok değişken olduğundan yarın sistemin fiyatı değişirse beni etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Havale ve EFT alışverişinde, ürünü sipariş etmiş olmanız gerekiyor. Yani sadece ücreti yatırılacak. Bu durumda da alınan fiyat korunur, sipariş edilmiş ürünün fiyatı değişmez.

Siz sipariş vermeden parayı gönderdiyseniz, iletişime geçin, problem yaşarsınız.

Siparişi oluşturduğunuz fiyat üzerinden ödersiniz. Biz de firmalara ödeme yaparken siparişi oluşturduğumuz andan itibaren geçerli olmak üzere 3 günlük opsiyon alıyoruz. Banka işlemlerinin sağı solu belli olmuyor. Keza yarın daha da düşebilir fiyatlar. 2 saat önce ÖTV'nin düşürülmesi açıklandı.
Ancak listenizede kesinlikle belirtme ihtiyacı duyduğum bir şey var. Ryzen 2. nesil işlemciler için AMD başlangıç olarak B350 çip setli anakart öneriyor. Firmayla iletişime geçmenizi, aradaki cuzi farkı ödeyerek anakartınızı değiştirmenizi öneriyorum.

Bu havale veya EFT yaperken açıklama kısmına sipariş nosunu yazdın mı?

Bu havale veya EFT yaperken açıklama kısmına sipariş nosunu yazdın mı?
Yazdım onlarda sıkıntı yok da bu anakart işi canımı sıktı şimdi.

Yani ne gibi farklar olur? Bu iş sıkıntı oldu şimdi çünkü 60 TL gibi bir fark bile olsa şu an sıkıntı durumdayım parayı zar zor toparladım.

Tam o civarlarda bir farkla B350 ya da AB350 çip setli anakart bulabilirsiniz. Satın alacağınız anakarta da BIOS güncellemesi yapılmasını isteyin.

Onu şimdi maille istedim BIOS olayını fakat BIOS güncel olduktan sonra A320 anakart 5 2600 işlemciyle tam performans çalışır mı bir sorun olur mu? Mesela daha mı yavaş çalışır bi sıkıntı olur mu?

Ben de PC alıcam ama benin hesabım olmadığı için babamın hesaptan göndericem parayı o yüzden sordum. Peki açıklama kısmına sipariş nosunu yazdın mail olarak gönderdin makbuzu sana döndüler mi?

Açıklama kısmına noyu yazdım fakat para yarın ödenecek havale saatleri var bankaların o zaman dekont alıcam ve mail olarak onu atıcam.

Parayı gönderdin mi sana dönüş yaptılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…