İtopya'nın rezil kargo sistemi

Kargo firmaları genelde bölgeye göre iyi/kötü olabiliyor. Ama bu konuda Aras Kargo genelde her bölge için rezalet o ayrı 🤣 ben geçtiğimiz günlerde İtopya'dan Razer gigantus V1 mouse pad satın aldım. USP kargo ile Tunceli / pertek ilçesine 3 gün sonra ulaştı. Kargo elamanı bana kargoyu teslim ettiği zaman kargolanmış kutuyu görünce gerçekten şaşırdım. Alt tarafı bir mouse pad için abartmıyorum 15 Kat'a kadar büyük bir kutu içinde gönderim yapmışlar. Kutuyu görünce kargo elamanına şunu söyledim; "abi bu benim kargom mu? Kutu çok büyük. Yanlışlık olabilir mi?" o da bana "senin bilgilerin yazıyor. Sen de kontrol et" dedi. Bugüne kadar küçük bir ürün için bu kadar büyük bir kargo almamıştım. Benim bölgem için mesela en iyisi PTT. Yurtiçi Kargo'da bir sorun yok ama geç geliyor.

Benim bölge için aslında hepsi iyi sadece PTT Kargo gecikiyor. Onun dışında yurt içi olsun aras olsun hatta burada ismi geçmeyen kargolar bile genel olarak sorunsuz geliyor.
 
Benim bölge için aslında hepsi iyi sadece PTT Kargo gecikiyor. Onun dışında yurt içi olsun aras olsun hatta burada ismi geçmeyen kargolar bile genel olarak sorunsuz geliyor.
Benim bölgemde de firmalardan yana sıkıntı yok. Bahsi geçen UPS kargo çalışanı da yan apartmandan komşumuz. Kendisi getiriyor evime kargoları. Ama şu kargo Afyon Hub karadeliğine yola çıktığı zaman gelmek bilmiyor. 3-4 gün gelmesini bekliyorum Afyon'dan.
Kargo ücreti konusunda haklı arkadaş. Ürünün fiyatı fark etmeden ne olursa olsun kargo ücreti alıyorlar. Komik gerçekten binlerce liralık alışverişe kargo ücreti de vermek.
Hadi kargo parasını alıyorlar bari bi kargo hizmeti versinler. En azından ekstradan 1 firma daha seçme şansımız olsun.
 
Hadi kargo parasını alıyorlar bari bi kargo hizmeti versinler. En azından ekstradan 1 firma daha seçme şansımız olsun.

Kargo ücret konusunda sonuna kadar haklısın. Mesela Trendyol kendi kargosu ile gönderiyor. Yani benim için öyle. Üstelik bana en hızlı ve güvenilir olan PTT kargo'dan bile daha hızlı gönderim sağlayabiliyorlar.
 
Kargo firmaları genelde bölgeye göre iyi/kötü olabiliyor. Ama bu konuda Aras Kargo genelde her bölge için rezalet o ayrı 🤣 Ben geçtiğimiz günlerde İtopya'dan Razer Gigantus V1 mousepad satın aldım. USP kargo ile Tunceli / Pertek ilçesine 3 gün sonra ulaştı. Kargo elamanı bana kargoyu teslim ettiği zaman kargolanmış kutuyu görünce gerçekten şaşırdım. Alt tarafı bir mousepad için abartmıyorum 15 kat'a kadar büyük bir kutu içinde gönderim yapmışlar. Kutuyu görünce kargo elamanına şunu söyledim; "abi bu benim kargom mu ? kutu çok büyük. yanlışlık olabilir mi?" O da bana "senin bilgilerin yazıyor. sen de kontrol et" dedi. Bugüne kadar küçük bir ürün için bu kadar büyük bir kargo almamıştım. Benim bölgem için mesela en iyisi PTT. Yurtiçi kargo da bir sorun yok ama geç geliyor.

Eki Görüntüle 1264766

Bir mouse pad'e 632 TL verirsen tabi ki sarıp sarmalarlar. :D
 
Bir mouse pad'e 632 TL verirsen tabi ki sarıp sarmalarlar. :D

280 TL verdim. Benden sonra fiyatı absürt şekilde güncellemişler :) V2 çıktı ama leş gibi mousepad. Kumaşa göre plastiği daha fazla dayamışlar pad'e, bundan dolayı soğuk havada beton gibi oluyor, sıcak havada terliyor. Bu satın aldığım ilk versiyonu ve muthiş kaliteli. Zowie G-SR modeli bence direkt bu mousepad'e özenmiş. 🤭
 
Kargonun sağlam gelmesine dua edin. Hız konusunda sorun yaşamadım fakat sipariş ettiğim işlemcinin üstünde resmen tepinmişlerdi. Kutusu paramparça geldi. İtopyanın ürün paketlemesi rezalet. Hiçbir korunma sağlanmıyor. Kocaman kutu içine ürünü koyuyorlar. Binlerce liralık ürünler Allah'a emanet geliyor. Bulunduğum bölgede UPS 1 gün içerisinde kargoyu teslim ediyor fakat ürün acaba sağlam gelecek mi diye korku yaşatıyor.

Üstüne kargo ücreti almaları da ayrı bir rezalet. Bir de paketleme parası alıyorlar ayrı olarak. Böyle büyük firmaya yakışmayan hareketler.
 
Bu ayın 5'inde 290TL'ye GXT590 bosi aldım. Üstüne 3 desi yapmayan ufacık şey için 10TL kargo parası ödedim. Bir de üstüne UPS Kargo rezaleti yaşıyorum, kargo 3 gündür Afyon Hub şubede. 500TL'ye ürün alırım kargo parası öderim, 400TL'ye ürün alırım kargo parası öderim, 290TL'ye gamepad alırım kargo parası öderim bir de üstüne kargo firması seçme izni vermez. Bu ne rezalet firmadır hocam ya? Ulan 50TL vereyim yurt içi'yle gelsin ertesi gün kapımda olsun kardeşim koyun şu kargo şirketi seçme butonunu ya!
Hocam bende işlemci soğutucu almistim ups kargo ile yollamislardi kargo ucreti falan alinmadi hic bir sorunda yaşamadım bugüne kadar ups kargo ile hiç sorunum olmadi bence size denk gelmiş
 

Geri
Yukarı