İyi bir üniversiteye gitmeden hayatta başarılı olmak mümkün mü?

Boşver gerçekleri şimdi yüzüne tükürmeyelim, canı acıyor demek ki. İlerde kendi yaşayarak öğrensin.
Burada haksız olmasına rağmen kendisini haklı görmesi benim için problem değil. Bu şekilde devam ederse ileride muhtemelen üzülecek ve başkalarına suç atacak, o yüzden sorununu anladığı sürece gerisi önemli değil. İleride üzülmesin yeter hocam :).

Yukarıda yazdıklarının nerde ise tamamı ''başarılı''olmakla değil '' geçinecek rahat bir iş fırsatı'' bulmakla alakalı. ( Özeti: Salla başı al maaşı )
Başarılı olmak başka birşey.
Step by step dostum, sizi dinlese onu da bulamayacak. Ekonomik özgürlüğünü eline aldıktan sonra istediği konuda kendini geliştirebilir. Ben arkadaşa gerçekçi bir tavsiye verdim, sizin gibi leş bir üniversiteye gidip bir işe yarayacağını zannetmesinden kurtarmaya çalıştım. Ayrıca başarının formülünü de technopat forumunda bulacak değil ya?

Step by step dostum, sizi dinlese onu da bulamayacak. Ekonomik özgürlüğünü eline aldıktan sonra istediği konuda kendini geliştirebilir. Ben arkadaşa gerçekçi bir tavsiye verdim, sizin gibi leş bir üniversiteye gidip bir işe yarayacağını zannetmesinden kurtarmaya çalıştım. Ayrıca başarının formülünü de Technopat forumunda bulacak değil ya?

Tamam minik Celal Şengör sakin ol. Yoksa bende senin dilinle konuşacağım.

Step by step dostum, sizi dinlese onu da bulamayacak. Ekonomik özgürlüğünü eline aldıktan sonra istediği konuda kendini geliştirebilir. Ben arkadaşa gerçekçi bir tavsiye verdim, sizin gibi leş bir üniversiteye gidip bir işe yarayacağını zannetmesinden kurtarmaya çalıştım. Ayrıca başarının formülünü de technopat forumunda bulacak değil ya?
Size katılıyorum. Bir düşünsenize; küçük yaşlarda bir çocuk forumda gezerken bu şahsın mesajına denk geliyor. Gerçekten korkutucu. Yazdıklarıyla kendi seviyesini belli etti, ama sistemin yürümesi için bunun gibilere de ihtiyaç var. Hem de çok fazla 😃

Sizin yazdıklarınıza bakıp gülüyorum daha iyisi yok.

Dostum çok merak ediyorsan Celal Şengör fanı değilim yer bilimi dışındaki hiçbir konudaki konuşmalarına değer vermiyorum. Üniversite okumak veya okumamak kişinin kendi tercihidir ben okumayı tercih ediyorum kafasına yatmayan okumayı tercih etmez bu kadar basit. Okumuyor diye aşağıladığın insanlar 20 yılda kazanacağın parayı 5 yılda kazanır üzülürsün.

Size katılıyorum. Bir düşünsenize; küçük yaşlarda bir çocuk forumda gezerken bu şahsın mesajına denk geliyor. Gerçekten korkutucu. Yazdıklarıyla kendi seviyesini belli etti, ama sistemin yürümesi için bunun gibilere de ihtiyaç var. Hem de çok fazla 😃
Herkes mühendis olursa binayı yapacak işçi kalmaz mantığı :).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı