Bununla ilgili çok güzel bir anım var:
Biz 26 kişilik sınıfta sadece 4 kişi üniversiteye hazırlanan arkadaş grubuyuz. Sınıftaki ucube mahlukatlar da boş derste iyice azıttılar. "Şaka" niyetiyle birbirlerine dayıyorlardı bildiğin. Yani sapıklık yapıp eğleniyorlardı. Bunları videoya çekip müdür yardımcısına ilettik. Dersi dinleyen ben hariç 3 kişi ve sınava da çalışmasalar en azından masum olan arkadaşlarım için böyle bir iyilik yaptım. Günah keçisi ilan edilmeyi, ispiyoncu olmayı göze alaraktan. Yapmam gerekeni yaptım. Bazen iyi insan da olmak isteseniz sevilmeyebiliyorsunuz. Herkesi memnun eden or.. diye bir söz var öyle işte.
Yukarıda anlattığım olay tamamen bu dediğinizi kanıtlar nitelikte. Maalesef böyle garip insanlar da mevcut. Okulda, sokakta, meydanlarda..
Sapıklık ciddi bir seviyeye ulaşmamışsa kırmızı çizgilerde esnemeler olur bazı insanlar hariç. O yüzden biyolojik bir ihtiyaç olduğundan yadırgamıyorum. Normaldir.
Kız mısınız bilmiyorum ama ben erkek olarak bile böyle tipleri görünce direnç bantlarıyla dövesim şaplaklayasım geliyor. Dünyaya katkınız olsun istiyorsanız böyle tiplemelerin egolarını tatmin etmesine izin vermemek gerekiyor.