Hocam hemen almayın. tavsiyem neyi seviyorsanız onu alın. burdaki tavsiyelerle iyonu belki sevemeyeceksiniz bu yüzden en sevdiğiniz neyse onu alın. Tavsiye almayın kimseden.İyon ve Zamanın Ötesini çok beğeniyorum, ikisi arasında çok kalıyorum. Yeteri kadar VP var, hangisini almalıyım? Uzun süreç için, soruyorum tek skinim bu olacak. O yüzden iyi bir şey almak istiyorum.
İyon ve zamanın ötesini çok beğeniyorum, ikisi arasında çok kalıyorum. Yeteri kadar VP var, hangisini almalıyım? Uzun süreç için, soruyorum tek skinim bu olacak. O yüzden iyi bir şey almak istiyorum.
Neptün de ki sorun ses ve hissiyat herkese hitap eden bi hissiyatı yok o yüzden tartışılır.Bana göre neptün bile çok hoş ve rahatlatıcı. keşke iyon yerine neptün alsaydım diyorum.
Bu sadece örnekti hocam ki herkesin hoşlandığı şeyler farklı.Neptün de ki sorun ses ve hissiyat herkese hitap eden bi hissiyatı yok o yüzden tartışılır.
Kaos bekle rahatına bak ya da yağmacı.
Kaos çok sıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.