İzleniyormuş gibi hissediyorum

Basit düşünmeye devam edeceğim. Büyük konuşmak istemiyorum ama tehdit edilip daha sonra yayılması başa gelebilecek en kötü şeylerden birisi.

Senin emanetini hacker ne yapsın kardeşim.
Hadi izlenmwyi geçtim.Dinlenmek kötü tc numarası,kart bilgileri vesaire.

Basit düşünmeye devam edeceğim. Büyük konuşmak istemiyorum ama tehdit edilip daha sonra yayılması başa gelebilecek en kötü şeylerden birisi.

Senin emanetini hacker ne yapsın kardeşim.
Yayınlar falan?Herkes farklı kafada şanda sanalda,niyeti belli olmaz.

Dostum isim soyisim ile senin kimliğini bulabilir zaten. Ayrıca senin kimliğini ne yapabilir? Çok yüzeysel düşünüyorsun. Ayrıca sadece kart numarası ile hiç bir şey yapılmıyor 3D Security sayesinde.

Yayınlar falan?Herkes farklı kafada şanda sanalda,niyeti belli olmaz.
Hocam bu kafayla internet kullanmayın derim. Aynı 40-50 yaşındaki yaşlılar gibi düşünüyorsunuz.

Tavsiyede bulunacağım şimdi bu konu ile alakalı ama şimdi yine saygısızlık yapılacak gibi hissediyorum.
Saygısızlık?

Dostum isim soyisim ile senin kimliğini bulabilir zaten. Ayrıca senin kimliğini ne yapabilir? Çok yüzeysel düşünüyorsun. Ayrıca sadece kart numarası ile hiç bir şey yapılmıyor 3D Security sayesinde.

Hocam bu kafayla internet kullanmayın derim. Aynı 40-50 yaşındaki yaşlılar gibi düşünüyorsunuz.
Hocam dediğim şey düşük ihtimal biliyorum ama ne yapılcağı belli olmaz,neyse teşekkürler.

Bilgisayarıma RAT bulaşmıştı, telefona ağ üzerinden bulaştığını düşündüm. En sonunda telefona RAT bulaşmadığından emin oldum lakin hala kameradan izlendiğimi hissediyorum ve beni dinlediklerini hissediyorum.
ESET İnternet Security kullanabilirsiniz kameranız kullanıldığında otomatik olarak sizi uyarır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı