Izoly bilgisayarlar nasıldır?

Beyler hakkını yemeyin bakın kul hakkı çok günahtır. Adamların on numara ışıkları var. Yani 😳

Işıkları güzel ama C4'leri de güzel doğru hakkını yemeyelim, ver düşmanın eline ucuz diye patlamasını izle.

Şaka maka fiyatı iyi diye kanıp alanlar var. Kuzenim gelmiş ben dizüstü alacağım diyor ama kasa istiyor arkadaş bana gelmiş Turbox gösteriyor. Bir de dizüstünün laptop olduğunu istediğinin masaüstü olduğunu anlatmakla uğraşıyorum.

Dolandırılmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! İzoly ve Turbox ayağınıza geldi. RGB ile 10 yaş kesimini kandırmak bizim işimiz. 30 FPS üstüne SON! Beğenmezseniz paranız da iade değil. Aha kocaman yazdık oraya özelliklerini. I7 diye aldıysanız da geçmiş olsun. Bizi zengin etmeye devam edin.

Turbox ile beraber piyasanın devlerinden birisidir. Kalitesizlik konusunda tabii ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En güçlü bilgisayarda bile GT 660....

turboksc4.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı