Izoly pişmanlığı

Selamlar, geçenlerde bir tanıdığım bana Izoly Legend isiminde içinde i3 10100F işlemci olan bir sistem gönderdi, bu sistem alınır mı diye, açıp bir bakayım dedim nasılmış, her halde Allah yolunda ilerlemeye başladılar diye düşündüm, ama durum hiç de öyle değildi, gelin neden alınmaz anlatayım(Örnek Sistem:https://www.hepsiburada.com/izoly-l...os-24-fhd-masaustu-bilgisayar-pm-HB000018ALSV)

Screenshot_37.png


Evet, görmüş olduğunuz resimde sarı kısımda yazılan şeye bakın, gerçekten çok kaliteli dolandırıyorlar.
Yani biz bu yazıdan ne anlıyoruz:
-10. nesil işlemci yoktu, 3. nesil gönderdik. RX 550 yoktu, GT 710 gönderdik, 8 GB 2400 MHz RAM yoktu, 4 GB 800 MHz RAM yolladık.
Yani diyelim ben bir bilgisayar alacağım, bakıyorum ve bu bilgisayar önüme çıktı. Işıklı falan, güzele benziyor diyorum, hem monitör ve klavye-farede bilgisayara dahil olduğu için almak istiyorum, bana yazık değil mi? Çocuk bir hevesle aldığını bin üzüntüyle karşılıyor. Hem bu olaydan etkilenen bir sürü kişi var.

Screenshot_39.png


Screenshot_40.png


Bunlar gibi birçok şikayet var.
Koyuyorlar içine 1. nesil i5, PSU yerine bir C4 koyuyorlar, ismi cismi duyulmayan bir marka SSD koyuyorlar, SSD dediğime bakmayın SD Kart gibi çalışıyorlar, koyuyorlar 8 GB 1333 MHz DDR2 RAM. Ama iki üç RGB ekleyince dünyanın en fiyat performans oyuncu bilgisayarı oluyor, bir de hediye gönderip milleti sevindiriyorlar ya, en kötüsü de bu. Klavye ve fareyi de ışıklı yapıyorlar, oyuncu bilgisayarı diye satıyorlar.

Uzun lafın kısası arkadaşlar, Turbox-İzoly-Dragos vs. markaları almayın, aldırmayın!

 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sabitlenmiş yoruma bakın.

Para için, sponsor için insanları düdüklüyorlar, haysiyetsiz insanlar!
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı