J4+ ROM kurma adımlarım doğru mu?

Hocam son olarak GAPPS için CPU mimarisi ARMv7 gözüküyor ben buradan ARM64 mü seçeceğim yoksa ARM mi?
XDA'da Remix için ARM yazmışlar. Ama diğer ROM'lar ARM64 olarak yazılı. Şu anlık karar veremeyeceğiz sanırım. Yanlışını kurmaktansa biraz daha araştıralım iyi olur. Önce siz diğer adımları tamamlayın. ROM'u kurmayı başardıktan sonra ayrı bir konuda konuşalım bence.

XDA'da Remix için ARM yazmışlar. Ama diğer ROM'lar ARM64 olarak yazılı. Şu anlık karar veremeyeceğiz sanırım. Yanlışını kurmaktansa biraz daha araştıralım iyi olur. Önce siz diğer adımları tamamlayın. ROM'u kurmayı başardıktan sonra arı bir konuda konuşalım bence.
Tamam hocam çok teşekkürler.
Hocam OEM kilit açmayı etkinleştireceğim fakat tüm verilerimi siliyor? @Baş-ül Adam

Son düzenleme:
Hocam OEM kilit açmayı etkinleştireceğim fakat tüm verileri mi siliyor? @Baş-ül Adam
Telefon sıfırlanıyor.

Hocam son olarak GAPPS için CPU mimarisi ARMv7 gözüküyor ben buradan ARM64 mü seçeceğim yoksa ARM mi?
ARM64 seçmeniz gerek normalde. Qualcomm'un sitesinde 64-bit gözüküyor.

ARM64 seçmeniz gerek normalde. Qualcomm'un sitesinde 64-bit gözüküyor.
Remix ROM'u ARM diye yazmışlar. Siz de bi' gözatın isterseniz.
Hocam OEM kilit açmayı etkinleştireceğim fakat tüm verilerimi siliyor? @Baş-ül Adam
Biraz geç geldim kusura bakmayın 😉. Normal. Verilerinizi yedekleyin.

Remix ROM'u ARM diye yazmışlar. Siz de bi' gözatın isterseniz.

Biraz geç geldim kusura bakmayın 😉. Normal. Verilerinizi yedekleyin.
Hocam bu Android 10 ben Android 9 sürümünü indirdim o yüzden olabilir mi?
Telefon sıfırlandı şimdi ama Geliştirici seçeneklerinde bu sefer OEM kilidi aç bölümü yok açılmış mıdır acaba? @Kerem00 @Baş-ül Adam
Bu RAR içindeki .tar dosyasını ODIN'deki AP bölümünde seçeceksin. Telefonu Download Mod'a alacaksın. Ardından bilgisayara bağlayıp işlemi başlatacaksın. En son da telefona RAR'ın içindeki .apk dosyasını kuracaksın. Bu kadar.
Hocam FAİL! diyor kuramadım.

Son düzenleme:
Telefonu Download Mod'a alıp ses açma tuşuna basacaksın. Downloading diye bir yazı çıkacak. Sonra da bilgisayara bağlayacaksın. ODIN'i açmış olacaksınız zaten. AP'nin yanındaki tiki işaretleyin ve size attığım dosyanın içindeki .tar dosyasını seçin. Start yapın. Eğer olmadıysa başka bir şeyler bulmaya çalışacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı