- Makaleler
- 10
Hocam son olarak GAPPS için CPU mimarisi ARMv7 gözüküyor ben buradan ARM64 mü seçeceğim yoksa ARM mi?Ne demek. Sonuçta yardım için buradayız.![]()
Hocam son olarak GAPPS için CPU mimarisi ARMv7 gözüküyor ben buradan ARM64 mü seçeceğim yoksa ARM mi?Ne demek. Sonuçta yardım için buradayız.![]()
XDA'da Remix için ARM yazmışlar. Ama diğer ROM'lar ARM64 olarak yazılı. Şu anlık karar veremeyeceğiz sanırım. Yanlışını kurmaktansa biraz daha araştıralım iyi olur. Önce siz diğer adımları tamamlayın. ROM'u kurmayı başardıktan sonra ayrı bir konuda konuşalım bence.Hocam son olarak GAPPS için CPU mimarisi ARMv7 gözüküyor ben buradan ARM64 mü seçeceğim yoksa ARM mi?
Tamam hocam çok teşekkürler.XDA'da Remix için ARM yazmışlar. Ama diğer ROM'lar ARM64 olarak yazılı. Şu anlık karar veremeyeceğiz sanırım. Yanlışını kurmaktansa biraz daha araştıralım iyi olur. Önce siz diğer adımları tamamlayın. ROM'u kurmayı başardıktan sonra arı bir konuda konuşalım bence.
Telefon sıfırlanıyor.Hocam OEM kilit açmayı etkinleştireceğim fakat tüm verileri mi siliyor? @Baş-ül Adam
ARM64 seçmeniz gerek normalde. Qualcomm'un sitesinde 64-bit gözüküyor.Hocam son olarak GAPPS için CPU mimarisi ARMv7 gözüküyor ben buradan ARM64 mü seçeceğim yoksa ARM mi?
Hocam zaten şuan ARM64 yüklü bir sıkıntı çıkarır mı?Telefon sıfırlanıyor.
ARM64 seçmeniz gerek normalde. Qualcomm'un sitesinde 64-bit gözüküyor.
![]()
Snapdragon 425 Mobile Platform | Qualcomm
The Snapdragon 425 Mobile Platform improves mid-tier smartphones and tablets, with improved Wi-Fi, processing capabilities, and camera functionality.www.qualcomm.com
Sanmıyorum.Hocam zaten şu an ARM64 yüklü bir sıkıntı çıkarır mı?
Tamam hocam sağ olun şu an OEM kilidini açıyorum sonra cihazı rootlayıp TWRP kurup ROM'u kuracağım umarım.Sanmıyorum.
Remix ROM'u ARM diye yazmışlar. Siz de bi' gözatın isterseniz.ARM64 seçmeniz gerek normalde. Qualcomm'un sitesinde 64-bit gözüküyor.
Biraz geç geldim kusura bakmayınHocam OEM kilit açmayı etkinleştireceğim fakat tüm verilerimi siliyor? @Baş-ül Adam
Hocam bu Android 10 ben Android 9 sürümünü indirdim o yüzden olabilir mi?Remix ROM'u ARM diye yazmışlar. Siz de bi' gözatın isterseniz.
![]()
[10.0][OFFICIAL]Resurrection Remix v8.6.1 [j4primelte]
Can't greenifying system apps is there any fix for this, or it's just not supported?forum.xda-developers.com
Biraz geç geldim kusura bakmayın. Normal. Verilerinizi yedekleyin.
Hocam FAİL! diyor kuramadım.Bu RAR içindeki .tar dosyasını ODIN'deki AP bölümünde seçeceksin. Telefonu Download Mod'a alacaksın. Ardından bilgisayara bağlayıp işlemi başlatacaksın. En son da telefona RAR'ın içindeki .apk dosyasını kuracaksın. Bu kadar.ROOT-J415F.zip
drive.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.