J4+ ROM kurma adımlarım doğru mu?

Telefonu Download Mod'a alıp ses açma tuşuna basacaksın. Downloading diye bir yazı çıkacak. Sonra da bilgisayara bağlayacaksın. ODIN'i açmış olacaksınız zaten. AP'nin yanındaki tiki işaretleyin ve size attığım dosyanın içindeki .tar dosyasını seçin. Start yapın. Eğer olmadıysa başka bir şeyler bulmaya çalışacağım.
Hocam zaten öyle yaptım fakat only official released binaries are allowed to be flashed hatasını veriyor.

ROOT'suz da TWRP kurulabiliyor. Ama ben daha önce denemedim. ROOT'u başaramadık. O zaman TWRP kurulumuna geçelim. Zaten TWRP'yi yaptıktan sonra geri kalanlar hiç zorlamayacak.
Tamam hocam sağ olun.
ROOT'suz da TWRP kurulabiliyor. Ama ben daha önce denemedim. ROOT'u başaramadık. O zaman TWRP kurulumuna geçelim. Zaten TWRP'yi yaptıktan sonra geri kalanlar hiç zorlamayacak.
Hocam TWRP'yi yükledim fakat Recovery bölümünde TWRP gelmedi normal sistem Recovery menüsü geldi ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Şimdi farklı bir Odin sürümü ile tekrar denedim fakat TWRP Recovery menüsü gelmiyor. Olmadı yani.
Kafayı yiyeceğim şimdi.
Bir de bunu deneyin. Odin'den Auto Reboot'u kapatın. İşlem bittikten sonra telefon hala Download Mod'da kalacak. Siz de Recovery'e girmek için gereken tuş kombinasyonlarına basılı tutacaksınız. Ve umarım sonunda TWRP ekranıyla karşılaşacaksınız.

Bir de bunu deneyin. Odin'den Auto Reboot'u kapatın. İşlem bittikten sonra telefon hala Download Mod'da kalacak. Siz de Recovery'e girmek için gereken tuş kombinasyonlarına basılı tutacaksınız. Ve umarım sonunda TWRP ekranıyla karşılaşacaksınız.
Hocam bu dosya telefon sürümü ile uyumlu değil bir sorun yaratır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı