J7 prime ekran sorunu

Miræç

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2014
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar 1 hafta önceye kadar J7 prime almak istiyordum. Telefonu görmeye gittiğimde bana ekranlarının sıkıntı olduğunu ve ekrana biraz hızlı basıldığında ekranın etrafında farklı renkler oluşuyor bulutlar çıkıyor. Kullananlarda da aynı sıkıntı var mı yoksa sadece onda mı vardı bu problem ayrıca 1500 TL'ye kadar önerebileceğiniz başka telefonlar neler fiyat performans olarak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni hata bendede var garantiye verdim 10 gun sonra yeni tel yolladilar orta kisma bastirinca sanki bataryanin izi cikiyo yeni urundede ayni sorun help me
 
Bende telefonu alalı 1 hafta oldu aynı sorundan şikayetciyim. Samsung yetkili servise gittim ancak Samsung'un bu sorunu arıza olarak görmediğini söylediler.
 
Sayın forumcular bende j7 prime kullanıcısıyım telefonu alırken farkettim satıcıya sordum bu bir hata değil telefonun ekranı tft olduğundan ötürü ekrana çok basınç olduğunda dediğiniz oluyır amoled telefonlarda olmaz mesela o anda sadece samsungtamı var diye merak edip aynı şekilde sony tele de basturdım o da aynı şekilde dediğiniz gibi bulutlar oluştu

Ayni hata bendede var garantiye verdim 10 gun sonra yeni tel yolladilar orta kisma bastirinca sanki bataryanin izi cikiyo yeni urundede ayni sorun help me
Hocam hangi servise verdiniz bende versem tel değişirmi ekranı bahane edip telefonun kenarında çizik oluştu :D
 
Bende telefonu alalı 1 hafta oldu aynı sorundan şikayetciyim. Samsung yetkili servise gittim ancak Samsung'un bu sorunu arıza olarak görmediğini söylediler.
Hocam bende telefonu alalı 2 hafta oldu aynı sorun bende de var. Siz en son naptınız. Hala kullanıyor musunuz telefonu? Herhangi bir çözüm bulabildiniz mı?
 
Merhabalar

WhatsApp Image 2017-07-09 at 22.50.10.jpeg
WhatsApp Image 2017-07-09 at 22.50.20.jpeg
WhatsApp Image 2017-07-09 at 22.50.20_LI.jpg
iki tane telefon aldım J7 prime kutusunda biri eşime biri babama farklı yerlerden farklı zamanlarda (iki hafta ara ile ) ben ve babam farklı şehirlerde yaşıyoruz kılıf ve koruyucu cam ile kullanıldı ikiside .. fakat geçen ziyarete gittiğimde babamın telefonunda bu işaretli yerde bu beyazlamayı farkettim. eşiminkini de kontrol ettiğimdede aynı yerde bu beyazlama var. ilk aldığımda yok idi. Elektrik elektronik müh. olduğum için daha önce bu tip sorunları görmüştüm. aşırı ısınan bir componentin oluşturduğu basınç ve sıcaklık deformasyonu bu. sizlerinde böyle sorunu varmı zira bu bir üretim hatası bunu hata degil bu diyerekte geçiştiremezler. eğerki benden başkalarınında başına gelmiş ise gerekli şekilde itiraz edip geregini yaptırmak adına başvuruda bulunacagım.
 
Daha önce elektronik marketlerde çalıştım çok j7 prime satıldı ama hiç bu yüzden geri gelen telefon olmadı.Sıcaklıktan çok oraya basınç uygulanmış gibi.Samsung malının arkasında durur zaten ilgilenirler j7 prime güzel telefondur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı