James Donkey 0 ölü piksel garantisi

Gözüme çarpan komik arkadaş @erdemst17 oldu. Eşek esprisiyle yine başlangıçta 0 düzeyinde olan mizah seviyesini 5 katına çıkarmış konunun.
ASUS, Samsung gibi markaların bile ölü pikselle geldiğini, hatta çoğu zaman değişim bile yapamadığını unutma ve JD gibi kaliteli bir markanın sana değiştirme imkanı sağladığını hatırla.

Yanlış bilgi
Gözüme çarpan komik arkadaş @erdemst17 oldu. Eşek esprisiyle yine başlangıçta 0 düzeyinde olan mizah seviyesini 5 katına çıkarmış konunun.
ASUS, Samsung gibi markaların bile ölü pikselle geldiğini, hatta çoğu zaman değişim bile yapamadığını unutma ve JD gibi kaliteli bir markanın sana değiştirme imkanı sağladığını hatırla.
ASUS 1 ölü piksel garantisi veriyor, JD 5, bu iyi mi?

JD kaliteli bir marka değil.

ASUS, Samsung gibi markaların bile ölü pikselle geldiğini, hatta çoğu zaman değişim bile yapamadığını unutma ve jd gibi kaliteli bir markanın sana değiştirme imkanı sağladığını hatırla.

Gerçekten imzana bakınca gördüm ki o kadar kaliteli Platinum sertifikalı PSU'ın olduğu sistemde James Donkey SSD kullanıyorsan daha diyecek sözüm yok.

Bu arada arkadaşın nick namesi bile James Donkey miş :D. İşte ben buna gülerim.

Gerçekten imzana bakınca gördüm ki o kadar kaliteli Platinum sertifikalı PSU'ın olduğu sistemde James Donkey SSD kullanıyorsan daha diyecek sözüm yok.
Ekstra güzel marka Samsung sıkıntı çıkardığı için idareten buna geçmiştim. Fakat kalıcı oldu taş gibi SSD ilk günkü gibi. Kullandığım için iyi diyebiliyorum, sen kullanmadığın ve forumda hayatında eline JD almamış adamların doldurmasıyla kötü diyorsun. Aramızdaki fark bu ben kralım!

JD kaliteli değil ama Acer monitörümde ölü piksel çıktı ve servis kabul etmedi. Yani her markada sorun var.

Ekstra güzel marka Samsung sıkıntı çıkardığı için idareten buna geçmiştim. Fakat kalıcı oldu taş gibi SSD ilk günkü gibi. Kullandığım için iyi diyebiliyorum, sen kullanmadığın ve forumda hayatında eline jd almamış adamların doldurmasıyla kötü diyorsun. Aramızdaki fark bu ben kralım!

Teşekkür ederim bu arada. O kadar derse girdim kahkaha attırdın ya bana 🤣.

eski kulaklığım James Donkey olması dışında sorun yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı