Soy adı eşek olan bir adamın monitöründen ne beklenir ki? İade edin daha kaliteli bir monitör alın.
ASUS 1 ölü piksel garantisi veriyor, JD 5, bu iyi mi?Gözüme çarpan komik arkadaş @erdemst17 oldu. Eşek esprisiyle yine başlangıçta 0 düzeyinde olan mizah seviyesini 5 katına çıkarmış konunun.
ASUS, Samsung gibi markaların bile ölü pikselle geldiğini, hatta çoğu zaman değişim bile yapamadığını unutma ve JD gibi kaliteli bir markanın sana değiştirme imkanı sağladığını hatırla.
JD kaliteli bir marka değil.Gözüme çarpan komik arkadaş @erdemst17 oldu. Eşek esprisiyle yine başlangıçta 0 düzeyinde olan mizah seviyesini 5 katına çıkarmış konunun.
ASUS, Samsung gibi markaların bile ölü pikselle geldiğini, hatta çoğu zaman değişim bile yapamadığını unutma ve JD gibi kaliteli bir markanın sana değiştirme imkanı sağladığını hatırla.
Gözüme çarpan komik arkadaş @erdemst17 oldu. Eşek esprisiyle yine başlangıçta 0 düzeyinde olan mizah seviyesini 5 katına çıkarmış konunun.
ASUS, Samsung gibi markaların bile ölü pikselle geldiğini, hatta çoğu zaman değişim bile yapamadığını unutma ve jd gibi kaliteli bir markanın sana değiştirme imkanı sağladığını hatırla.
Ekstra güzel marka Samsung sıkıntı çıkardığı için idareten buna geçmiştim. Fakat kalıcı oldu taş gibi SSD ilk günkü gibi. Kullandığım için iyi diyebiliyorum, sen kullanmadığın ve forumda hayatında eline JD almamış adamların doldurmasıyla kötü diyorsun. Aramızdaki fark bu ben kralım!Gerçekten imzana bakınca gördüm ki o kadar kaliteli Platinum sertifikalı PSU'ın olduğu sistemde James Donkey SSD kullanıyorsan daha diyecek sözüm yok.
JD kaliteli değil ama Acer monitörümde ölü piksel çıktı ve servis kabul etmedi. Yani her markada sorun var.Gözüme çarpan komik arkadaş @erdemst17 oldu. Eşek esprisiyle yine başlangıçta 0 düzeyinde olan mizah seviyesini 5 katına çıkarmış konunun.
Ekstra güzel marka Samsung sıkıntı çıkardığı için idareten buna geçmiştim. Fakat kalıcı oldu taş gibi SSD ilk günkü gibi. Kullandığım için iyi diyebiliyorum, sen kullanmadığın ve forumda hayatında eline jd almamış adamların doldurmasıyla kötü diyorsun. Aramızdaki fark bu ben kralım!
Teşekkür ederim bu arada. O kadar derse girdim kahkaha attırdın ya bana.
eski kulaklığım James Donkey olması dışında sorun yok
Şakaysa komik değilse daha komikHer canlı James Donkey'i kullanacaktır, 120TL olan JD kulaklığı 500TL olan SteelSeries ile karşılaştırıp kötü diyenler bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.