James Donkey 120 GB SSD ile geçen 1 yıl 8 ay

Arkadaşlar, zamanında James Donkey SSD aldım 120 Türk lirasına, dedim Windows'u kursam bana yeter. Artık o da bir HDD! SSD görevinde yoruldu, artık emekli olarak HDD oldu, almak isteyen arkadaşlara söyleyeyim, 1 ay SSD devamında 10-20 MB ile dosya atıyor, HDD'nin azıcık hızlısı oldu, yani SSD'yi yaparken sen bir SSD'sin demişler öyle yollamışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Tüm diskler hız kaybeder. Secure Erase yapıp ilk günkü değerlere ulaşabilirsiniz. HD Tune Pro ile Benchmark okuma testi de paylaşır mısınız? (James Donkey savunmuyorum. SSD disklerde kopyalama hızı çok kayıp yaşatmaz. Erişim süresi ve random okuma hızı esas farkı yaratandır. HDD ile karşılaştırmayın bence.)
 
Sol sıra en alttaki hızı alıyorum ben, sanırsam 500 MB/s test yapınca çıksın diye ayarlamışlar, HDD olacakmış önünden SSD geçmiş SSD'yim ben demiş. Bana yollamadan tembihlemişler bak test yaparsalar çalış seni SSD diye kakalıyoruz demişler. Sağlık testi de şaşırıyor ben mi sorunluyum yahu?

Saglık testine güven olmaz benim 8 senelik Toshiba HDD kime %100 performans %100 salık demişti.
 
Sol sıra en alttaki hızı alıyorum ben, sanırsam 500 MB/s test yapınca çıksın diye ayarlamışlar, HDD olcakmış önünden SSD geçmiş SSD'yim ben demiş. Bana yollamadan tembihlemişler bak test yaparsalar çalış seni SSD diye kakalıyoruz demişler. Sağlık testi de şaşırıyor ben mi sorunluyum yahu?
WD Green ile aynı değerleri alıyorum da benimki DRAM Cache'i yok o yüzden (RND4K'dan bahsediyorum). Sağlık olsun ne diyelim.
 
1601925469033.png

@Esperoja
Hi level, James Donkey, Gamepower, McAffe gibi markalardan uzak duracaksın bu hayatta. Akıl sağlığını oynatmamak, sinirlerini zıplatmamak için. Maşallah siz hepsini tek bir kasaya toplamşsınız. 😁
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı