James Donkey 619s Blue Huano Switch vs Gamenote KB857l red content Switch klavye

Bütçe
400 TL
İkisi arasından Gamenote. Fakat ikisini de tavsiye etmem. İkisinde de sorun yaşayan çokça kişiler gördüm. Bunu tavsiye edebilirim.

Huano ve content Switch'ler Outemu Switch'ten daha iyi diye duymuştum. Bu klavyeyi önermenizin sebebi nedir?
Ve Switch'leri uzun ömürlü mü yay sorunu olur mu Switch'leri sıkıntı çıkartır mı?
 
Huano hakkında tam bir fikrim yok. Fakat content Outemu'dan daha kötü diye biliyorum ki olay sadece Switch ile bitmiyor. Yazdığım klavyeyi önerme sebebim daha iyi olması. Klavyenin kutu içeriği bile gayet güzel. Yedek Switch ve aparat çıkıyor. Ve yanlış hatırlamıyorsam hot swappble. Yani Switch'leri değiştirirken arkasını açıp lehim işleriyle uğraşmanıza gerek yok (Dediğim gibi bu özellik var mıydı tam bilmiyorum. Bir inceleme vidyosunda öyle olduğunu söylüyorlardı fakat doğru mu bilmiyorum) . Ve Switch'leri MX tipi değil daha dayanıklı olan Gaote tipindedir. Yay sesi var mı bilmiyorum fakat büyük ihtimalle vardır. Üst düzey klavyelerde bile olabilen bu sorunun giriş seviyesindeki bir üründe görülmemesi ilginç olur. Türkiye de pek yaygın olmadığı için detaylı bir Türkçe incelemesini bulamadım. Fakat birçok yabancı kanalda incelemesi mevcut. İsterseniz bakabilirsiniz. Bir de bilek desteği var. Bence çok önemli değil ama olması güzel bir detay.
 
Son düzenleme:
Huano hakkında tam bir fikrim yok. Fakat content Outemu'dan daha kötü diye biliyorum ki olay sadece Switch ile bitmiyor. Yazdığım klavyeyi önerme sebebim daha iyi olması. Klavyenin kutu içeriği bile gayet güzel. Yedek Switch ve aparat çıkıyor. Ve yanlış hatırlamıyorsam hot swappble. Yani Switch'leri değiştirirken arkasını açıp lehim işleriyle uğraşmanıza gerek yok (dediğim gibi bu özellik var mıydı tam bilmiyorum. Bir inceleme videosunda öyle olduğunu söylüyorlardı fakat doğru mu bilmiyorum). Ve Switch'leri MX tipi değil daha dayanıklı olan gaote tipindedir. Yay sesi var mı bilmiyorum fakat büyük ihtimalle vardır. Üst düzey klavyelerde bile olabilen bu sorunun giriş seviyesindeki bir üründe görülmemesi ilginç olur. Türkiye de pek yaygın olmadığı için detaylı bir Türkçe incelemesini bulamadım. Fakat birçok yabancı kanalda incelemesi mevcut. İsterseniz bakabilirsiniz. Bir de bilek desteği var. Bence çok önemli değil ama olması güzel bir detay.

Tamam. Yardım ve emeğiniz için teşekkür ederim.
 
Siz hangisini almayı düşünüyorsunuz?
Hocam eğer şimdi alacaksanız bunu tavsiye ederim. İndirime girmiş. Red Switch.

Galax Stealth 03 almayı düşünüyordum sizce bunu mu almalıyım?
Trust GXT 890 cada var 399 TL'ye 30 TL kuponla 369 oluyor. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz.
 
Şu son indirimde attığım ürün GXT890'dan daha iyidir. Bir de GXT sanırsam red Switch. Benim son attığımda red Switch. Yani sessiz klavyeler. Diğerleri sesli olan Blue Switch'e sahipler.
 

Geri
Yukarı