James Donkey 619S'i nasıl buldunuz?

Farklı ses gelmesi her klavyede oluyor hocam. Stabilizörle alakalı. Basit bir lube işlemi ile halloluyor. Ancak yay sesi gittikçe artacak maalesef. Üstelik ileride çift basma ve basmama da başlayacak. Şimdiden geçmiş olsun.

Stabilizor dediğiniz şey Switch'in yanındaki diğer oturma yerleri değil mi?
Garantisi var ve devam ediyor ancak gp nin garantisi berbat olduğundan bir de onun ile uğraşacağım :/

O zaman klavye mi kırmızı renk oluyor yoksa switch mi anlayamadım kusura bakmayın.
Sol alta bakacaksınız. Mesela bu Red Switchli modeli:

2.PNG

Bu da Blue Switchli modeli:

1.PNG

Stabilizor dediğiniz şey Switch'in yanındaki diğer oturma yerleri değil mi?
Garantisi var ve devam ediyor ancak gp nin garantisi berbat olduğundan bir de onun ile uğraşacağım :/
Evet hocam onlar. Onları çıkarıp super lube sıkarak düzeltebilirsiniz. Garantileri berbat uğraşmaya değer mi değmez mi bilemiyorum.
Sol alta bakacaksınız. Mesela bu Red Switchli modeli:

Eki Görüntüle 832013

Bu da Blue Switchli modeli:

Eki Görüntüle 832016
Hocam outemuya erişimi o bütçede imkansız ya. Hani cidden. Yapsalar yapsalar content koyarlar.

@mstfaozder Hocam siz yapabilir misiniz peki? Ürün garanti dışı kalacak ve geri almazlar ancak bunu yapmadan da emin olmak biraz zor.

Kesinlikle hocam ama ihtimal dahi vermiyorum ben.
Çok elim iyi değildir. Üstten incelemek istiyorum. Markasını çekerim ve fotoğraflarını.

Gamenote modeli ile kapışabilir mi acaba bu JD 619S.
Yani bir şans vermek isterim ama içimden gelmiyor hocam. SSD de 4 ay içinde 6 kez yenilettim ve bıkmıştım. Alır mısın deseler almam. Ama isterim ki son kullanıcının kazandığı kaliteli bir şey yapsınlar.
Hocam eğer bunu diyorsanız, kapışmaya bırak JD tek atar...
Hocam yapmayın havit gerçekten kalitelidir.
Çok elim iyi değildir. Üstten incelemek istiyorum. Markasını çekerim ve fotoğraflarını.
Sağlık olsun hocam elinizden geldiği kadar artık.

Hocam eğer bunu diyorsanız, kapışmaya bırak JD tek atar...
Hocam aynı fiyatta olmayan klavyeleri neden karşılaştıralım?
Mekanik olan modeli diyorum Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj
Yani bir şans vermek isterim ama içimden gelmiyor hocam. SSD de 4 ay içinde 6 kez yenilettim ve bıkmıştım. Alır mısın deseler almam. Ama isterim ki son kullanıcının kazandığı kaliteli bir şey yapsınlar.

Hocam yapmayın havit gerçekten kalitelidir.
Havit iyidir hocam ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı