James Donkey 710 alınır mı?

Ucuz etin yahnisi yavan olur.
-Atalarımız
Ayrıca GTX 1060 AC Odyssey 30 FPS alırsın diyen kişiler ile bu konunun ne alakası var anlamadım ve o ekran kartı ile düşükte 30 FPS alırsın diyen kişiler muhtemelen YouTube'dan benchmark videosu bile izlemeyip öyle demişlerdir. Forumda akıllı insanlar da var insanlara hakaret etmeyi seven kişiler de var. Burası çok geniş bir forum.

Kardeşim herkes bir kulaklığı yüksek paralar yatıramaz. Bir insan bir kulaklığa ne kadar para veriyorsa beklentisi de o seviye de olur. Ben kulaklığımı 300 TL'ye almıştım. 600 TL'lik Razer kulaklığını denediğim de benim kulaklığımdan daha kötü olduğunu fark ettim. Fiyat ne kadar artarsa kalite o kadar artar diye bir şey yok. Kişisel bir durum bu tür şeyler. Sana hangisi uygun geliyorsa onu alırsın. Benim eleştirdiğim konu şu. Bazı insanlar herhangi bir geçmişi olmamasına rağmen bazı şeyleri sanki deneyimlemiş gibi konuşuyor. Verdiğim örnekte bu durumun içindi.

Aynı fiyata Gamenote kulaklık almak daha mantıklı gibi geldi. Benim bu forumdan öğrendiğim en büyük şey ucuz etin yahnisi yavan olur oldu. Everest markasının da çöp olduğunu bu forum sayesinde öğrendim ve gerçekten çöp bir marka.
Ayrıca kulaklığın daha kötü gelmesinin nedeni sizin eski kulaklığa alışmış olmanız olabilir.

Ucuz etin yahnisi yavan olur lafı çoğu yer için geçerli olsa da bence her yerde geçerli değil. Bir urunun fiyatı ne kadar yuksekse kalitesi de o kadar yuksek diye bir şey yok bence. Tabii bu kişisel bir dusunce. Yine de bence bir urunu kullanmamış kimselerin yorum yapması yanlış bir şey.

Katılıyorum , 1 ay önce kendim de JD 711 yorumlarına aldanıp aldım pişman oldum. İade de edemiyorsunuz hijyen ürünü olduğu için ona göre.

Her insanın bilinçli yorum yaptığını düşünürsen bu tür sorunlarla karşılaşman olası.

Bu kulaklığa iyi veya alınır diyenlerin kulaklığı böyle kullandığını düşünüyorum.

Ülkede insanımızın anlamadığı en büyük problem: Ben sorun yaşamıyorsam o ürün sorunsuzdur.

Böyle bir şey yok arkadaşlar. Donanımsal olarak kalitesiz olan bir ürün, size gelen ürün sorunsuz diye kaliteli olmuyor. Şans eseri elinize sağlam ürün gelmiş, ne mutlu.

600 TL'lik Razer kulaklığını denediğim de benim kulaklığımdan daha kötü olduğunu fark ettim.
Bu da yanlış bir yorum. Ürünler parasına göre değil kalitesine göre kıyaslanır. Kaliteyi de marka, ürünün malzeme kalitesi ve teknik özellikleri belirler. Öyle önüne gelen Razer kulaklığa "Oo Razer, kalitelidir." dersen veya "600 liraysa vardır bi' kalitesi." dersen hiçbir sonuca varamazsın.

Ek olarak kaliteli bir kulaklık ile kalitesiz bir kulaklığın ayrımını metal müziklerde veya vokal müziklerde anlayabilirsin. Daha da detaya inersek ekolayzer ayarıyla bile anlayabilirsin. Kaliteli bir kulaklık aldıysan ekolayzer yapmalısın ki içerisindeki kaliteyi dışa vursun. Belki de aldığın ürün kaliteliydi ama ekolayzer ile uğraşmadığın için bilmiyorsun. Uğraştığını sanmıyorum çünkü cümleye "Razer" ile başladın.

Bu da giriş seviyesi bir ürün. Zamanında 150 liraya bile zar zor öneriliyorken şu an 210 TL'ye önerilmesi komik geldi Maksimum 125 liralık bir ürün. Ötesi para israfı.

Prodüktörüm kardeşim. Ekolayzer ile yeterince uğraşıyorum 600 TL'lik urunu örnek vermemin nedeni ise diğer arkadaşın ucuz etin yahnisi yavan olur demesiydi. Keşke okuyup anlasaydın yazmamın sebebini. Ayrıca Gamepower kotu bir marka olarak görülüyor ve gittiğim cafe de en az 100 tane var hiçbirinde sorun yok. Sanırım bu şans olayı biraz fazla gerçekleşmiş o cafe de.

Prodüktörsün ve çer çöp kulaklıkları savunuyorsun, daha da ironik geldi bak şimdi

Prodüktörsün ve çer çöp ürün savunuyorsun, daha da ironik geldi bak şimdi

Uretilen bir urune, marka olmuş bir urune, binlerce kişiye satmış bir urune markaya çöp diyorsan zaten nasıl bir fikre sahip olduğunu çok iyi belirtmiş oluyorsun. Umarım senin uğraştığın şeylere bilinçsiz insanlar çıkıp çöp demez. Umarım karşına senin gibi insanlar çıkmaz. Bu saye de belki bir nebze değişirsin.

(Diğer yorumları okumadım) şahsen bende 711 alacaktım ve gerçekten uzun sürede sorun çıkardıklarını öğrendim. ASUS Cerberus aldım ve rahatıma baktım. Memnunum ancak Galax sonar daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…