LegendaryDevilHunter
Kilopat
- Makaleler
- 7
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Alınır aga niye alınmasın. İnan yorum yapanların çoğu o markayı alıp kullanmamış insanlardır zaten. Ben de Gamepower Mihawk modelini almayı düşünuyordum. Gittiğim bir internet kafede Gamepower kizaru kullanıyordu. Mihawk ona benzer ve fiyatı biraz daha uygundu benim için. Gayet memnundum üstelik espor turnuvaları yapılan bir cafeydi. Cafe'nin tüm masalarında 2060 takılı ve 100'un uzerinde masa var. Defalarca kez kulaklık markaları denendi en son bunda karar kılındı ve kimse şikayetçi değil. Ancak bu site de "bu kulaklığı kullanan var mı? Nasıl? Memnun musunuz?" diye sorduğumda bana gelen cevaplar hep şöyle oldu "o Çin'de uretiliyor. Çöp. Onu alacağına 10 TL'ye telefonculardan kablolu kulaklık al." kullanıp bildiğim şeyi daha önce kullanmamış insanlar bana kötülediler. O yüzden kimsenin dediğine bakmıyorum artık. Gerekli araştırmayı kendim yapıyorum kendim kıyaslıyorum ona göre karar verip alıyorum. Ayrıca belirttiğiniz gibi artık neredeyse her urunun garantisi var. Bazı insanları çok da ciddiye almamak lazım. Ağzı olan konuşuyor. Bir örnek daha vereyim. Bende i3 7100 işlemci 8 GB RAM 1060 3 GB ekran kartı var. Odyssey'de kaç FPS alırım diye sorduğumda gelen cevaplar hep "indirme çalışmaz. Dusukte 30 FPS anca alırsın." gibi söyler oldu. Oyunu oynamayı çok istiyordum ve dusukte olsa bile oynardım. İndirdim ve yuksek ayarlarda 45-55 FPS arasında yağ gibi aktı gitti oyun. Bunu gelip o insanlara söylediğimde yalan söylediğimi öyle bir şey olmayacağını söylediler. Fotoğrafını atıp gösterdiğimde başka bir şey yazmadılar. Sanki hepsinde bendeki sistem var ve hepsi Odyssey'i denedi öyle kesin konuşuyorlardı. Bu kulaklığa laf edenlerin de bu modeli kullandıklarını hiç sanmıyorum. Ondan bundan duyup "o eşek markası ya. Çin'de uretiliyor ya." dediklerini dusunuyorum.
Ucuz etin yahnisi yavan olur.
-Atalarımız
Ayrıca GTX 1060 AC Odyssey 30 FPS alırsın diyen kişiler ile bu konunun ne alakası var anlamadım ve o ekran kartı ile düşükte 30 FPS alırsın diyen kişiler muhtemelen YouTube'dan benchmark videosu bile izlemeyip öyle demişlerdir. Forumda akıllı insanlar da var insanlara hakaret etmeyi seven kişiler de var. Burası çok geniş bir forum.