James Donkey 710 İncelemesi

Dostum Kaspersky ile tam tarama, hızlı tarama, seçilmiş tarama yaptım ancak virüs ile karşılaşmadım. Virüs olduğunu zannetmiyorum, varsa da dosyayı değiştirmişlerdir.

Dostum Kaspersky ile tam tarama, hızlı tarama, seçilmiş tarama yaptım ancak virüs ile karşılaşmadım. Virüs olduğunu zannetmiyorum, varsa da dosyayı değiştirmişlerdir.

Bende uygulamayı kaldırdıktan sonra taradım temiz dedi tam tarama yaptım, herhalde kaldırınca gitti ama markaya güvenim kalmadı artık kulaklık dedikleri gibi rahat kablosunun kıvrılması dışında bir sorunu yok.

İstersen tekrar indir ve sende tarama yap, buraya yaz sonra virüs var mı yok mu. İkimizin de içi rahatlar, çünkü programı önemli.

Yok ben bir daha o lanet yazılımı sistemime bulaştırmam ikinci bir bilgisayarım olsaydı denerdim.
Dostum belki de alınan şikayetlerle virüslü dosyayı silmişlerdir, çünkü sendede virüs çıkmamış, bendede. İndirmezsen 7.1 gibi özelliklerinden yararlanamazsın.

Dostum belki de alınan şikayetlerle virüslü dosyayı silmişlerdir, çünkü sendede virüs çıkmamış, bende de. İndirmezsen 7.1 gibi özelliklerinden yararlanamazsın.

İncehesaptakinde virüs var kendi sitesindekini bilmiyorum 7.1 kullanmıyorum ama 3D ses iyiydi bilmiyorum indirmek istemiyorum bu halide gayet iyi.

İncehesaptakinde virüs var kendi sitesindekini bilmiyorum 7.1 kullanmıyorum ama 3D ses iyiydi bilmiyorum indirmek istemiyorum bu halide gayet iyi.
Ben 3D sesi açınca berbat oluyor ses, bildiğin kulak tırmalıyor. Zaten önerilmiyor 3D ses kullanılması. Ayrıca virüs filan yok dostum, varsa da önceden varmış, çünkü virüs ile ilgili açılan konular Eylül aylarında açılmış, incehesap silmiştir.

Bilmiyorum inşallah öyledir ama yazılıma ihtiyacım yok şu an ihtiyacım olduğunda indiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…