James Donkey 710 İncelemesi

Ekleme yapayım. Kulaklığı 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve 2 hafta önce bozulacak gibi oldu fakat 1 hafta sonra düzeldi. Kulak pedlerinde kullanılan mavi boya dandik sanki yemişim gibi duruyor soyuldu. Kulaklık indirimdeyken 130 TL'ye belki alınır.

Uçmuş fiyatı gerçekten. O fiyata alınmaz bence. Ama dediğim gibi hiçbir sorun yaşamadım.

Ya arkadaşlar 120 lira civarı paralardan konuşuyorsunuz şu an güncel fiyatı 249 TL neden böyle veyahut indirim yaparlarsa nezaman yaparlar.

@özcan291
Bu kulaklığa taş çatlasa 180 TL ver. Neden böyle dersen James kardeşimiz Çin firması olduğu için ve işler orada pek iyi gitmediği için muhtemelen fiyatlar arttı. Ayrıca ülkemizde de gereğinden fazla bir ilgi gördü ve şımardı. İndirim ne zaman yaparlar belli olmaz incehesap üzerinden Cuma günü akşam saatlerde yapılan Gaming Gecesi diye bir şey var kaçırma onu. Bu arada mümkünse minimum Corsair HS35 modeline çık.

Bana "ssss" gibisinden bi ses geldiği söyleniyordu siz de o yok mu acaba ben de almak istiyorum da tam bir f/p bir ürün gibi gözüküyor. Ve şuan kaç yıldır kullanmış oluyorsunuz herhangi bi süngerde parçalanma gibi bi durum oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…