James Donkey 712 vs 711

CS, PUBG gibi oyunlarda ses kasmalık kulaklık bakıyorum. James Donkey kulaklıklar da 50 TL indirim geçerli. Ancak aklıma takılan şey ekstra ses kartı için 110 TL fiyat farkı vermek mantıklı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de almanı önermem ama 50 tl indirim iyiymiş. 711in kulaklık padleri çok büyük o nedenle tavsiye etmiyorum. 712 kulağa daha güzel oturuyor ve 7.1 + RGB ışıklandırmasıyla bir tık daha güzel duruyor ama yine de James Donkey pek sevilen ve tercih edilen bir marka değil :)

İkisini de almanı önermem ama 50 tl indirim iyiymiş. 711in kulaklık padleri çok büyük o nedenle tavsiye etmiyorum. 712 kulağa daha güzel oturuyor ve 7.1 + RGB ışıklandırmasıyla bir tık daha güzel duruyor ama yine de James Donkey pek sevilen ve tercih edilen bir marka değil :)
Kullanmadigin bir esya uzerinden yorum yapma kullanıcılarının çoğu memnun almasinda bi sakinca yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı