James Donkey 710 vs 711 vs 712

Bütçe
500-600
712 kullanmıştım ve memnundum fiyatına göre ses kalitesi iyiydi. Ama suni deri kulak pedleri terletiyordu. Ondan dolayı kumaş pedli bi modele geçiş yaptım. Bence yukarıda atılan diğer modellerden daha kaliteli bir sesi vardır, kullanmayanlar sırf markasından dolayı kötülüyor ama, ben 170 liraya almıştım 4 sene önce ve baya iyiydi fiyatına göre. Sonra Wiod Elite alınca sattım. Sattığım adam da SS Arctic 1'i beğenmemiş, benden 712'yi alırken harika falan diyerek aldıydı xd.

Ama şu an 890 liraya alınmaz. 500-600 olursa belki.

712 kullanmıştım ve memnundum fiyatına göre ses kalitesi iyiydi. Ama suni deri kulak pedleri terletiyordu. Ondan dolayı kumaş pedli bir modele geçiş yaptım. Bence yukarıda atılan diğer modellerden daha kaliteli bir sesi vardır, kullanmayanlar sırf markasından dolayı kötülüyor ama, ben 170 liraya almıştım 4 sene önce ve bayağı iyiydi fiyatına göre. Sonra wiod Elite alınca sattım. Sattığım adam da SS Arctic 1'i beğenmemiş, benden 712'yi alırken harika falan diyerek aldıydı xd.

Ama şu an 890 liraya alınmaz. 500-600 olursa belki.

Çok garip bazen sesleri iyi oluyor ama kronik sorunlu maalesef. H2016D alınabilir.

Samsung AKG EO-IG955 bu kulaklık ile kasılırmı​

Yoksa galaxymi alayım.

Kronik olarak neyi var? Ben sadece dipsesi var diye biliyorum.

genelde mikrofonu bozuluyor bu kulaklığın.

genelde mikrofonu bozuluyor bu kulaklığın.
Sorunlu model gelmiş herhalde. İşlevsiz bir tuş yoktu ve garip bir şekilde mikrofon kalitesi şu an kullandığım Woid Elite'ten daha iyiydi. Gerçi benim de Woid Elite'in mikrofonu sıkıntılı büyük ihtimalle :d Onun dışında doğru düzgün bir uygulaması olmadığından ayar sıfırlanması vs. normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı