James Donkey 712 nasıl iade edilir?

daflon33

Centipat
Katılım
19 Ocak 2023
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. dün Amazon'dan James Donkey 712 kulaklık aldım, forumdaki yorumlarda çok gömülüyordu ama o fiyat bandında fason ürün almaktansa bir şans vereyim deyip sipariş ettim. Bugün elime ulaştı, şu an kulağımda müzik çalıyor ama pek beğenmedim ses çok yavan. Daha önce Skull Candy marka bir kulaklık kullanıyordum, ses kalitesi James Donkey'in çok üzerindeydi. Eskiden aldığım için fiyat konusunda karşılaştırma yapamayacağım ekonomiden dolayı çok ucuz gelir aldığım fiyatı söylesem, güncel olarak satışı olan bir model olmadığı için güncel fiyatını da yazamıyorum Skull Candy'nin.

Ürünü İnce Hesap göndermiş iade etsem alırlar mı? Ne yapsam çok kararsız kaldım.
James Donkey'i 670 TL'ye aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir yazılım kurdunuz mu? Steelseries sonar ile kendinize göre ayar yaparak kulaklığı öyle test edin. Hala memnun kalmazsanız eğer amazon üzerinden iade talebi oluşturup gönderebilirsiniz ilk 15 gün içerisinde sorun çıkartmıyorlar.
 
Kendi sürücüsünden 7.1 kanallarını manuel ayarlarsanız ses düzelir. Bir süre kullandım ayar yaptıktan sonra gayet iyiydi fiyatındakilere göre.
 
Merhaba. Dün Amazon'dan James Donkey 712 kulaklık aldım, forumdaki yorumlarda çok gömülüyordu ama o fiyat bandında fason ürün almaktansa bir şans vereyim deyip sipariş ettim. Bugün elime ulaştı, şu an kulağımda müzik çalıyor ama pek beğenmedim ses çok yavan. Daha önce Skull Candy marka bir kulaklık kullanıyordum, ses kalitesi James Donkey'in çok üzerindeydi. Eskiden aldığım için fiyat konusunda karşılaştırma yapamayacağım ekonomiden dolayı çok ucuz gelir aldığım fiyatı söylesem, güncel olarak satışı olan bir model olmadığı için güncel fiyatını da yazamıyorum Skull Candy'nin.

Ürünü İnce Hesap göndermiş iade etsem alırlar mı? Ne yapsam çok kararsız kaldım.
James Donkey'i 670 TL'ye aldım.

Ürün ayıplı değilse ve bir problem yoksa, hijyen ürünü sebebiyle kesinlikle kulaklıkları iade almazlar. Kendim bizzat aynı sorunu yaşadım kulaklıklarda prosedür böyle deyip işlem yapmıyorlar. Gene de şansınızı deneyin olmazsa THH'ye başvurmaktan başka şansınız yok.
 
Herhangi bir yazılım kurdunuz mu? SteelSeries Sonar ile kendinize göre ayar yaparak kulaklığı öyle test edin. Hala memnun kalmazsanız eğer Amazon üzerinden iade talebi oluşturup gönderebilirsiniz ilk 15 gün içerisinde sorun çıkartmıyorlar.

Kendi sürücüsünü kurdum saçma şekilde kendi sitesinden kurulmuyor hata veriyor ince hesapdan kurdum ama pek bir şey fark etmedi sonar daha mı iyi olur.
 
Kendi sürücüsünü kurdum saçma şekilde kendi sitesinden kurulmuyor hata veriyor ince hesapdan kurdum ama pek bir şey fark etmedi sonar daha mı iyi olur.
Sonar kullanın hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı