James Donkey JD27FG1MS144 vs ViewSonic VX2458-C-mhd

ilkeripeker

Hectopat
Daha fazla  

Bunun ve.

Bunun arasında kaldım sizce hangisini almalıyım James Donkey çok daha güzel duruyor paneli Samsung VA biraz cezbetmiyor değil ama insanların marka için yazdıkları pek hoş değil yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu eşek ürünlerine güvenmemenizi öneririm. Daha önce Sosyal'de çok fazla JD arızası yaşayanlar çıktı. Servisleri ne kadar iyidir bilmiyorum ancak sıfırdan hatasız ürün almanız çok daha iyi olur. ViewSonic alın, kafanız rahat olsun.

James Donkey monitör almamalısın. Aynı şey JD SSD için geçerli. Bütçen yeterli ise AOC 24G2U yetmez ise attığın ViewSonic'i alabilirsin.
Bir şey sormak istiyorum bir ürüne sadece kötü yorumlar yapıldığı için kullanıp memnun olanlar iyi ürün demedi diye ki yorumlarına baktım herkes iyi demiş ama genel bir algı olduğu için herkes kötü diyor neden önerilmiyor fiyatına göre performansı iyi ama herkes kötülediği için niye hemen önermiyoruz diyorsunuz anlamıyorum. Bence ürünü kullananlar yorum yapsa daha iyi olur insanlar sonuçta para veriyor bunlara.

Bir şey sormak istiyorum bir ürün sadece kötü yorumlar yapıldığı için kullanıp memnun olanlar iyi ürün demedi diye ki yorumlarına baktım herkes iyi demiş ama genel bir algı olduğu için herkes kötü diyor neden önerilmiyor fiyatına göre performansı iyi ama herkes kötülediği için niye hemen önermiyoruz diyorsunuz anlamıyorum. Bence ürünü kullananlar yorum yapsa daha iyi olur insanlar sonuçta para veriyor bunlara.
JD ile ilgili forumda bir sürü örnek var. Recep Baltaş bile bu ürünlere yaklaşmamanızı öneriyor. Forumda zaten kullanıpta problem yaşayanlar konu açıyor. JD markası her ürününde başarısız ve kronik sorunlu. Monitör olarak JD'ye para vermek akıl kârı değildir.

JD ile ilgili forumda bir sürü örnek var. Recep Baltaş bile bu ürünlere yaklaşmamanızı öneriyor. Forumda zaten kullanıpta problem yaşayanlar konu açıyor. JD markası her ürününde başarısız ve kronik sorunlu. Monitör olarak JD'ye para vermek akıl kârı değildir.
Yorumlarını okuduğumda herkes tavsiye ediyor monitör için bahsediyorum. Bence insanlarda algı yaratılıyor alan bir kaç kişi yorum yaparsa daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Yorumlarını okuduğumda herkes tavsiye ediyor monitör için bahsediyorum. Bence insanlarda algı yaratılıyor alan bir kaç kişi yorum yaparsa daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Algı felan değil dostum. O kadar monitör markası varken JD kesinlikle alınmaz. Hadi aldın diyelim emin ol daha 6 ay geçmeden problemler yaşamaya başlarsın. ViewSonic, AOC, BenQ, Samsung varken bu markayı almanın mantığı nedir? Aralarında dağlar kadar fiyat farkı da yok.

Algı felan değil dostum. O kadar monitör markası varken JD kesinlikle alınmaz. Hadi aldın diyelim emin ol daha 6 ay geçmeden problemler yaşamaya başlarsın. ViewSonic, AOC, BenQ, Samsung varken bu markayı almanın mantığı nedir? Aralarında dağlar kadar fiyat farkı da yok.
Ön yargılı olmana gerek diyorum bende,JS'nin bir monitörünü adam uzun zaman kullandı ve ne ölü pixel ne kararma ışık sızması yok bir şeyde yazmadı bir yere ama o önerdiğin markanın monitörünü aldı ve 2 tane ölü pixel yada farklı bir sorun çıktı olabilir kul hatası diyip kullanmaya devam etti onada bir şey yazmadı bir şey demedi JS zaten yeni bir marka Türkiye pazarında o yüzden pek fazla bilinmediğinden adam en ufak hatada sayfalarca kötülüyorlar ama baktığında bilenen markalarda kötü yorum az ama yeni olan markalarda sayfalarca kötü yorum diğer markaların hataları kabul ediliyor ama yeni marka sırf yeni ve uygun fiyatta diye kötü yorumları daha göze batıyor bence yanlış tekrar diyorum kullananlar yorum yapsın daha faydalı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı