James Donkey JD27GM144 27" 144 Hz 1 ms incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
James Donkey'in ekibi mi varmış? Piyasada aynı fiyata çok daha iyi ürünler varken insanlar şöyle markalara nasıl para kaptırıyor anlamış değilim. Pek alınacak bir ürün değil ama yine de olan olmuş, hayırlı olsun.

Ayrıca bu bir inceleme değil, insanlar bunları görüp iyiymiş diyip sonra James Donkey alıyor.

Sadece bir şey diyeceğim sen bu monitörü alıp kullanma fırsatın oldu mu? Eğer olmadıysa hiç incelemediğin bir ürüne nasıl kötü diyebiliyorsun? Başkalarının ne dediğine bakmayacağın ben aldım be gerçekten bazı forumdaki insanlarin hiç bir şey bilmediğini fark ettim bundan 2 ay önce keşke alsaydım o zaman 1200 TL'ydi 27 inç ben 1400'e aldım takep o kadar çok ki 1 haftada geldi ve şuan fiyatı 1500 TL sizin Asus dediğiniz markayı da gördük çok iyi ya!! Işık sızması ölü piksel ne oldu çok mu kaliteli?

Arkadaşlar monitörü yeni aldım PC topluyorum sadece RAM kaldı. Tamamladığımda hepsini birlikte test yaparak foruma yükleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey'in ekibi mi varmış? Piyasada aynı fiyata çok daha iyi ürünler varken insanlar şöyle markalara nasıl para kaptırıyor anlamış değilim. Pek alınacak bir ürün değil ama yine de olan olmuş, hayırlı olsun.

Ayrıca bu bir inceleme değil, insanlar bunları görüp iyiymiş diyip sonra James Donkey alıyor.
İnceleme videosuda incelemeye benzemiyordu zaten :)

Son düzenleme:
Sadce bir şey diyecem sen bu monitörü alıp kullanma fırsatın oldumu eğer olmadıysa hiç incelemediğin bir ürüne nasıl kötü diyebiliyorsun başkalarının ne dediğine bakmıycan ben aldım be gerçekten bazı forumdaki insanlarin hiç birşey bilmediğini farkettim bundan 2 ay önce keşke alsaydım ozaman 1200tlydi 27 inç ben 1400e aldım takep o kadar çokki 1 haftada geldi ve şuan fiyatı 1500tl sizin asus dediğiniz markayıda gördük çok iyi ya!! Işık sızması ölü piksel ne oldu çokmu kaliteli
Forumdaki insanların bir şey bilmediğini düşünüyorsanız artık burada kalmanız için bir sebep kalmamıştır herhalde ne yapacaksanız bilgisiz insanları. Ben sizi direk adrese yönlendiriyorum.

Donanım Arşivi

Keşke ölü piksel, renk dağılması, IPS backglow gibi testlerde yapsaydınız, bu sadece ekranın görsel görüntüsü olmuş, bu devirde monitör alıyorsun 144 Hz onun içinde servise gidip yazılım yüklenmesi gerekiyor, komik geldi bana =)

Neyse hayırlı olsun büyük bir riske girmişsiniz umarım bir kaç aya yine aynı şekilde kullanabilirsiniz.

Hocam bazı arkadaşlar 144 Hz destekleyemediklerini söylemiş yazılım kaynaklıymış hepsinde yok ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Ölü piksel ışık sızması gibi sadece D-Smart'tan görüntü aldım çalışıyor mu çalışmıyor mu diye.

Sadece bir şey diyeceğim sen bu monitörü alıp kullanma fırsatın oldu mu? Eğer olmadıysa hiç incelemediğin bir ürüne nasıl kötü diyebiliyorsun? Başkalarının ne dediğine bakmayacağın ben aldım be gerçekten bazı forumdaki insanlarin hiç bir şey bilmediğini fark ettim bundan 2 ay önce keşke alsaydım o zaman 1200 TL'ydi 27 inç ben 1400'e aldım takep o kadar çok ki 1 haftada geldi ve şuan fiyatı 1500 TL sizin Asus dediğiniz markayı da gördük çok iyi ya!! Işık sızması ölü piksel ne oldu çok mu kaliteli?

Arkadaşlar monitörü yeni aldım PC topluyorum sadrce RAM kaldı. Tamamladığımda hepsini birlikte test yaparak foruma yükleyeceğim.
Bir sürü yorum varken niye alalım? İnsanlar zaten risk faktörü yüksek olduğu için pek yönelmiyor eşeğe. Hadi SSD, klavye anlarım bir nebzede, kulaklık ve ekran pek riske girilmiyecek ürünler.

Neden sürekli agresif oluyor James Donkey kullanıcıları forumda onuda anlamadım gitti.

Bir sürü yorum varken niye alalım? İnsanlar zaten risk faktörü yüksek olduğu için pek yönelmiyor eşeğe. Hadi SSD, klavye anlarım bir nebzede, kulaklık ve ekran pek riske girilmiyecek ürünler.

Neden sürekli agresif oluyor James Donkey kullanıcıları forumda onuda anlamadım gitti.
Aldığı mala kötü denmesini yediremiyorlar anladığım kadarıyla.

Sinirden değil birçok kişi ürünü kullanmadan boş konuşuyor benim üründe eksik gördüğüm 2 şey var bır monitörü tutan aparat çok kalitesiz. Bir de ekranı IPS olmadığı için çok canlı değil ama oyunlarda TN panel çok daha iyi.

Aslında bir nebze kendini kandırıyor. Arkadaş ölü piksel vb. şeylerin testini yapıp paylaşsın bakalım, ne kadar iyi ne kadar kötü bir monitör olduğu anlarız. Hele 144Hz için yazılım olayı epey komik bir durum.

Hata bendeki böyle bir şey paylaştım mal çok kötü alma sen sen git 3 bine monitör al. Belki bunun kadar iyi bir ekrana sahip olursun.

Aslında bir nebze kendini kandırıyor. Arkadaş ölü piksel vb. şeylerin testini yapıp paylaşsın bakalım, ne kadar iyi ne kadar kötü bir monitör olduğu anlarız. Hele 144Hz için yazılım olayı epey komik bir durum.

PC'yi topladığımda videoyu çekip ilk sana atacağım o zaman bu cevabını tekrardan bekliyorum.

Bir de yanında mouse ve mouse pad vereceklermiş :) Ağızlarına bir parmak bal çalarak iade etmelerini engelliyorlar işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı