James Donkey M.2 SSD'lerin tartışma konusu olması

Ürünün modeli nedir? SATA mı M.2 mi? Yakın zamanda hiç okuma yazma değerlerini test ettiniz mi?
SATA birazdan test eder, SS atarım.
Test ettim sonuçlardan pek anlamam ama iyi gözüküyor sanki, sizce?
Ek Açıklama 2020-05-10 180109.png

Son düzenleme:
Hala anlamak istemiyor kimse. Daha ne kadar forumda bağırmamız gerekli almayın diye.
Ben aldım 6 aydır çalışıyor, 1 yıldır çalışıyor, "x" süredir çalışıyor yorumları tamamen anlamsız ve boş. CrystalDiskInfo'da çıkan değerler ise pazarlama taktiği.

Anlamak istemeyene hava hoş tabii.

Hala anlamak istemiyor kimse. Daha ne kadar forumda bağırmamız gerekli almayın diye.
Ben aldım 6 aydır çalışıyor, 1 yıldır çalışıyor, "x" süredir çalışıyor yorumları tamamen anlamsız ve boş. CrystalDiskInfo'da çıkan değerler ise pazarlama taktiği.

Anlamak istemeyene hava hoş tabii.
Nafile anlatmayın kimse anlamaz, anlasa da işine gelmez. Türkiye'de bilişim ürünleri ve markalar hep fiyattan yola çıkarak esas alındığı ve kıyaslandığı için fiyat uygun olduğu sürece kişilere ürünler makul gelecektir. Malum fiyatlar böyle olunca insanlar mecburen en uygun olana yönelecek. Adam ne yapsın bütçesi yok Samsung, Corsair vs. marka SSD alamıyor falanca markanın bilmem ne modelini alıyor ucuz diye. Tamam onda sorun yok ama sonra geliyor buraya bu nasıl, bu iyi mi; iyi olsun yetmez başka markalarla kıyaslamasına bakıyor. Bir de 2 tane kullanıcı yorum yazdıysa zaten olumlu şekilde süper. Madem o kadar süper neden aralarında çok fiyat farkı var bu firmaların? Samsung, Corsair, Kingston vs. alanlar enayi mi acaba? Neyse, fiyatı uygunsa her firma iyidir diyelim kimseyi üzmeyelim.

@DnZn Benim anlamadığım neden kullandığın malı övüyorsun? Kendi aklını kullanamayıp araştırmamışsın bir de üstüne gelip burada onların yararına olsun diye yazan 3-5 adama laf atıyorsun. (Lafım sana değil)

Bilgisayar konusunda burada bir çok kez tavsiye istedim ve aynı zamanda tavsiye verdim. İstediğim tavsiyelerdeki düşünceleri de her zaman önemsedim. Ancak hiç bir zaman gidip başka birinin aklıyla bilgisayar parçası almadım. Kendim araştırdım üstüne başkalarının önerilerini aldım. Ve benim doğru olduğuna inandığım parçaları aldım ve önerdim. Forumda da her zaman buna göre öneri yaptım. Benim almayacağım parçaları başkalarına önermedim.

Ve burada kendi fikrimi tekrar söylüyorum. James Donkey SSD'ler kalitesizdir. Para vermeye değmez. Çünkü verdiğin paranın bir karşılığı yok. Anlıyorum ucuza yöneliyorsunuz. Ve bunu bile bile ucuz olduğu için alana bir şey demiyorum. Adama parasını ben verecek değilim sonuçta. Ancak bilmeden gelip burada JD marka SSD'leri savunmayın. Madem lafımıza inanmıyorsunuz gidin kendiniz araştırın. Kendinizi önemsemiyorsanız bile bilmeden yorum yapıp başka insanları yanlış yönlendirmeyin.

İçinde ne idüğü belirsiz donanımlar var. Donanımdan da öte SSD'nin vazgeçilmezi olan Firmware desteği yok. Marka desen nereden gelir necidir bilinmez. Muhtemelen SSD'ler de merdiven altı üretim, üzerine etiket yapıştırılmış. Bunları göre göre paranızı vermeyin.

Şimdi birisi bana çıkıp bak 6 aydır hızlarda düşüş olmadı gibi saçma sapan bir mesajla gelmesin.

Hocam nedir bu pasif agresif tavırlar anlamadım 2 tane kullanıcı yorum yapmış birisi kullanıyorum memnunum dedi diğeride ricam üzerine test sonuçlarını paylaştı kimsenin bir şey övdüğü yok burada şimdi adamlar kullanıp bir sıkıntı yaşamadığı ürünü gömsün mü burada yani? Postta birisi “mutlaka alın denedim çok memnunum mükemmel SSD herkese öneriyorum” dese tamam dicemde öyle bir durumda yok ortada sonuçta parası sadece bu SSD'lere yeten insanlarında bu SSD'nin kullanıcıları tarafından yazılmış tecrübelere erişmeye hakları var bizde burada bunlar hakkında fikir alışverişi yapıyoruz yoksa bizde farkındayız neyin ne olduğunun kimse dediğiniz gibi JD ile Samsung kıyaslamıyor burada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı