Şu James Donkey'i almayın! Aldıysanız da PC'ye takmayın. Kaç kere uyardık. BIOS güncellemesi yapın. Olmazsa Samsung SSD alın.Arkadaşlar Casper masaüstü bilgisayarıma James Donkey 240GB SSD taktım ama BIOS'ta görünmüyor, yardımcı olabilecek var mı?
Bütçe denen bir şey var, biliyorsun değil mi?Şu James Donkey'i almayın! Kaç kere uyardık. BIOS güncellemesi yapın. Olmazsa Samsung SSD alın.
E ama kalite farkı var. Bütçeniz varsa Samsung Evo 970 Plus 2 ve 1 TB SSD alın. Ama telefon fiyatı. Tam 3.255 TL. Ama chipset, firmvare, yonga seti olarak Samsung.Bütçe denen birşey var biliyorsun değilmi ???
185TL: 240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk
315TL: Samsung Samsung 860 Evo 250GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD (MZ-76E250BW) 210170829 | Trendyol
Öyle, benim demeye çalıştığım şey sanki para bol keseden geliyormuş gibi yorum atılması...E ama kalite farkı var. Bütçeniz varsa Samsung Evo 970 Plus 2 ve 1 TB SSD alın. Ama telefon fiyatı. Tam 3.255 TL. Ama chipset, firmvare, yonga seti olarak Samsung.
Anlaşıldı hocam. Bende SSD yok. 240 GB HDD ile takılıyorum. Ve sistem de gerekli olarak sürekli donuyor.Öyle, benim demeye çalıştığım şey sanki para bol keseden geliyormuş gibi yorum atılması...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.