sunbeam
Centipat
Daha fazla
Merhabalar, umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Bugün internette gezinirken mavi ekran yedim ve otomatik onarım loopa girdi. Ram olduğunu düşünüp bir şeyler denedim ama olmadı. İnternetten çözümlere bakıp denedim yine çözülmedi. Son çare format atayım dedim ama Windows kurulum ekranından SSD'yi biçimlendirirken biçimlendirilemedi hatası verdi. Bölüm silmeye çalıştığım zaman ise silmedi. Başka bilgisayardan Mini Tool Partition programıyla sıfırlamayı denedim, tamamlandı yazısı çıkıyor fakat SSD sanki hiç sıfırlamamışım gibi eski haline dönüyor. En son Parted Magic ile Erase Disk yapmayı denedim ama ne yaparsam yapayım SSD eski haline dönüyor. Başarılı yazısı çıkıyor ama kontrol ettiğimde eski haline dönmüş oluyor. SSD James Donkey JD240
Parted Magic'de partlara baktığımda böyle görünüyor.
CMD'den Diskpart'dan format atmayı da denemiştim ama o da işe yaramamıştı. "list volume" ile baktığımda da dosya sistemi "raw" olarak görünüyordu. Şu anda dosya sistemine hiçbir şey yazmıyor. Zaten Parted Magic'de de "unknown" yazmıştı.
Çözmeye çalışırken daha da batırdım galiba SSD çöp mü oldu şimdi hiçbir şey anlamadım. Yardımcı olur ya da fikir verirseniz çok sevinirim.
Saygılar.
Parted Magic'de partlara baktığımda böyle görünüyor.
Saygılar.