James Donkey SSD nasıldır?

Sorun yaşayan tam tersine çok fazla. Sadece Sosyal içerisindeki konularda gezinirken bile görebilirsiniz. Benzer fiyatlara çok daha kaliteli ürünler var.

Sorun yaşayan tam tersine çok fazla. Sadece Sosyal içerisindeki konularda gezinirken bile görebilirsiniz. Benzer fiyatlara çok daha kaliteli ürünler var.

Evet buna ben de katılıyorum. Üstelik benim anlamadığım şey bu ürünün James Donkey'in resmi sitesinde bile yer almamasıdır. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Ben 250 gb samsung 970 evo kullanıyorum yazma 3500 okuma 3300 gibi bir şeydi sanırım. Ama çok memnunum. Bence ssd kralı samsung. Tabii kişiden kişiye değişebilir.

Alınmaz. Her yerde yazıyorum buraya da yazacağım. James Donkey, Gamepower gibi markalar Çin köprüsü altındaki markalardır. Çin'de toplu olarak üretilip markalara dağıtılıyor. Fiyatları en aşağıya düşürmek için en kalitesiz malzemeler kullanılıyor. Bu ürünleri alan markalar isimlerini ve logolarını yapıştırıp piyasaya sunuyor. Alınmaz. Alınmaz. Alınmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı