James Donkey SSD takılıyor

High as jack

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhabalar.
Son zamanlarda bir sürü donma, takılma vb. problemlerle karşılaşıyordum ve galiba problemi buldum. Aşağıdaki ekran görüntüsünde görünen HD sentinel testi sonuçlarıma göre 114 bad sector bulunmakta. Yeni bir SSD almak dışında yapabileceğim hiçbir şey yok mu?

1613107308958.png

Dosya Ekleri

• 1613107295411.png
    1613107295411.png
    193,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hepinize merhabalar.
Son zamanlarda bir sürü donma, takılma vb. problemlerle karşılaşıyordum ve galiba problemi buldum. Aşağıdaki ekran görüntüsünde görünen HD sentinel testi sonuçlarıma göre 114 bad sector bulunmakta. Yeni bir SSD almak dışında yapabileceğim hiçbir şey yok mu?

Eki Görüntüle 875734
Şiddetle Patriot Burst öneririm. Bizzat kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Yeni bir SSD alın eşeğe güvenilmez maalesef.

240GB olarak Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

480GB olarak Apacer 480 GB PANTHER AS340/480GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almanızı öneririm.

@Maedhros19 kullanıyordu 1 yıldır taş gibi dedi ama fişi çekti geçen haftalarda bilgisayarı kullanamıyor şu anda.

SSD'nin sağlığı %2 zaten çalışması mucize şu anda.

120GB alırım yine can çekişirim alansızlıktan derseniz Patriot 120 GB Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer 120 GB PANTHER AS340/120GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aynı fiyattalar ancak ben apacer tercih ederim yine de.

Yeni bir SSD alın eşeğe güvenilmez maalesef.

240GB olarak Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

480GB olarak Apacer 480 GB PANTHER AS340/480GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almanızı öneririm.

@Maedhros19 kullanıyordu 1 yıldır taş gibi dedi ama fişi çekti geçen haftalarda bilgisayarı kullanamıyor şu anda.

SSD'nin sağlığı %2 zaten çalışması mucize şu anda.

120GB alırım yine can çekişirim alansızlıktan derseniz Patriot 120 GB Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer 120 GB PANTHER AS340/120GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe aynı fiyattalar ancak ben apacer tercih ederim yine de.
Önerileriniz için teşekkür ederim. 250gb samsung ssd almak vardı aklımda ama bunların fiyatı uygunsa ve performans/kalite açısından yeterli olur diyorsanız düşünebilirim bunları da.

Önerileriniz için teşekkür ederim. 250GB Samsung SSD almak vardı aklımda ama bunların fiyatı uygunsa ve performans/kalite açısından yeterli olur diyorsanız düşünebilirim bunları da.

Fiyat/performans açısından anlık olarak en iyi SATA3 SSD'lerden biridir bu ikisi.

250GB ise Patriot 480 ise apacer tercih edin.

120 alacaksanız eğer ikisinden birini seçin yarı yolda bırakmazlar.

Çıkabilirim, ancak ne kadar az harcasam daha iyi olurdu, ayrıca 500GB SSD'ye ihtiyacım olduğunu da pek sanmıyorum.

Bu sizin kararınız isterseniz 250GB olan modelini de alabilirsiniz model olarak güzel bir modeldir tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı