Jant boyutu yükselmesi sonrası ne yapılır?

Hocam evet aracim clio 5, dediginiz jantlar cok yakisiyor ama direksiyon sertlesir veya konfor azalir diyenler var bu yuzden kararsizim. Ya onu ya da 16 icon jant yaptiracagim. Ama dusundugumde bu arac o jant boyutuyla fabrikadan cikiyor suan da farkli bir jant ile, konfor kotu olsa o boyut ile cikacagini zannetmiyorum ve gayet konforu yeterli demisti kullanan birisi.
Dediğiniz gibi öyle olsa fabrika koymazdı bence çok bir fark olmaz

Hocam geçenlerde bende 15 ten 17 ye geçtim. Araba vw polo. Yolu daha fazla hissedeceksiniz ve bir miktar sekerek gider gibi hissedeceksiniz. Tabi ki ince yanak kullanacağınız için çukurlarda çok daha fazla sert konforsuz hissedeceksiniz. Bunların yanında dikkatli kullanmassanız çok sert girinti çıkıntılarda bu ebatlarda lastikler çok daha kolay zarar görür hatta daha da ilerisi jantlarınız da kolay zarar görür. Ülkemizin yolları da malum.😁 Ama dikkatli kullanırsanız tabi bişey olmaz lastik markanız falan da iyi olursa. Hepsine karşılık tabi ki büyük jant mükemmel gözüküyor.
Condinental Premium Contact 7 veya pilot sport 4 dusunuyorum hocam. Condinental lastikler aslinda biraz daha Turkiye sartlarina uygun alirsam onu alirim herhalde. 17 jant arabayi C segmenti yapiyor sanki distan :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı